Rico Verhoeven raakt in paniek terwijl hij z’n grote liefde volpompt (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Rico Verhoeven raakt helemaal bezweet tijdens het vullen van zijn grote liefde. Hij vult zijn grote liefde in het openbaar op en kijkt gespannen om zich heen. 

Onze sportman Rico Verhoeven heeft een grappige video geplaatst op zijn Instagrampagina. Hij deelt een video waarin hij in het openbaar zijn grote liefde aan het vullen is. Hij begint helemaal te zweten en kijkt erg angstig om zich heen. We hebben het hier natuurlijk niet over zijn grote liefde Naomy van Beem, maar over zijn auto. Hij is namelijk zijn Urban G wagon aan het voltanken. Hierbij filmt hij zichzelf eerst wanneer hij doet alsof hij zijn auto tankt in 2007. Dan is er niks aan de hand, maar daarna filmt hij zichzelf wanneer hij doet alsof hij zijn tankt in 2024. Hierdoor begint hij natuurlijk wel flink te zweten en kijkt hij angstig naar de literteller. Hiermee maakt hij duidelijk dat hij nog steeds altijd schrikt van die dure benzineprijzen tegenwoordig.

Wil jij de grappige video van Rico Verhoeven zelf ook bekijken? Dat kan hier.

Rico Verhoeven Naomy van Beem

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op Tiktok en Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van de grappige video’s die Rico Verhoeven op zijn sociale media deelt? Neem dan ook zeker even een kijkje op zijn TikTok account. Op de TikTok van Rico Verhoeven staat hij bekend om de grappige sketches die hij met zijn vrouw en kinderen opneemt. Hier speelt hij vaak grappige stereotypes na. Zijn volgers vinden dit altijd geweldig om te zien!

Ook op zijn Instagramkanaal is de kickbokser veel aanwezig. Hier laat hij vaak beelden zien van zijn trainingen. Dit is altijd erg interessant om te bekijken. Hierin zien we hoe fanatiek de bokser is. Ook laat hij natuurlijk de beelden zien van zijn overwinningen en topprestaties. Daarnaast geeft hij je op Instagram natuurlijk ook af en toe een kijkje in zijn privéleven. Zo laat hij veel foto’s zien van zichzelf met zijn enorm knappe vriendin Naomy van Beem. Het is dus zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...