Rico Verhoeven krijgt klappen van VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz: ‘Volgende debat zó beginnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft al van veel mensen in zijn leven klappen gehad. Maar van deze vrouw had niemand dit verwacht…

Rico Verhoeven vraagt aandacht voor het belang van sporten

Rico Verhoeven weet als geen ander hoe belangrijk het is om aan sport te doen. Een goede gezondheid is de basis van een goed leven voor ieder individu. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen op de wereld en dus ook in Nederland toegang heeft tot de mogelijkheid om te sporten. Om dit voor elkaar te krijgen is er een belangrijke rol weggelegd voor politici, aangezien zij er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat kinderen eenvoudiger in aanraking komen met sport. En nu het verkiezingstijd is zullen er uiteraard weinig politici zijn die ‘nee’ zeggen tegen een mooi persmomentje met de grote Rico Verhoeven! Dilan Yesilgöz pakte deze kans in ieder geval dankbaar met beide vuisten aan…

Rico Verhoeven doet ‘staredown’ met VVD’er Dilan Yesilgöz

De wereldkampioen kickboksen stapt daarom de ring in met VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz. Samen bespreken zij in de video het belang van sporten en stelt Rico de vraag wat de politiek gaat doen om dit voor iedereen mogelijk te maken. De video begint met een staredown tussen de twee. Grappig om te zien is het lengteverschil tussen de lijsttrekker en de kickbokser. Dilan heeft een kist nodig om Rico in zijn ogen te kunnen kijken. Rico grapt tijdens de staredown dat het een goed idee is om zo haar volgende debat te beginnen. Vervolgens laat Dilan aan Rico zien over rake klappen te beschikken. De video van de politicus en de topsporter is een samenwerking tussen verschillende sportbonden en organisaties die voor het belang van sporten staan.

Bekijk de beelden van de twee hieronder:

Rico Verhoeven deelt training voor grote wedstrijd

Het is algemeen bekend dat Rico Verhoeven over harde stoten in zijn beschikt. Hier heeft hij dan ook al menig tegenstander mee weten te verslaan. In zijn meest recente post laat hij zien dat de wereldkampioen ook beschikt over een groot aantal snelle stoten. Deze stoten wil niemand incasseren. Deze video laat wel weer goed zien dat de wereldkampioen in opperste focus zichzelf voorbereid op zijn komende wedstrijd en dat hij niks aan het toeval overlaat. Zijn reacties onder de post staan dan ook weer vol met een al support. Zijn volgers steunen hem in ieder geval massaal in de aanloop naar zijn volgende wedstrijd.

Rico Verhoeven bedankt zijn trainer Dennis Krauweel

Wereldkampioen kickboksen worden en blijven doe je niet alleen maar dit doe je als team. Van Rico Verhoeven is bekend dat hij al jaren lang samenwerkt met dezelfde trainer. Zijn trainer Dennis Krauweel is al jaren lang zijn steun en toeverlaat in zijn trainingen en tijdens zijn wedstrijden. Dit vond Rico reden genoeg om zijn trainer even in het zonnetje te zetten. Onlang plaatste Rico een eerbetoon aan zijn trainer voor hun 17 jaar lange samenwerking. In de video zijn meerdere beelden van trainingen en wedstrijden opgenomen door de jaren heen. In de video verteld Rico wat Dennis voor hem betekend en betekend heeft in zijn carriėre. De caption is dan ook niet voor niets “Tribute to my coach “Dennis Krauweel”
17 years of blood, sweat and tears!!!!” In het geval van Rico en zijn coach kunnen deze woorden heel letterlijk genomen worden. Mooi om te zien hoeveel respect Rico voor zijn trainer heeft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!