Rico Verhoeven onthult iets met foto van paspoort wat weinig mensen van hem weten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven heeft iets onthuld aan zijn volgers door een foto van zijn paspoort. Weinig mensen zullen dit weten van hem!

Rico Verhoeven, of moet ik zeggen Ricardo Verhoeven, heeft zijn volgers wat extra informatie gegeven over zichzelf. Terwijl hij onderweg is ergens naartoe en in het vliegtuig, maakt hij een foto van zijn paspoort en vliegticket! Hier staat natuurlijk je naam op en wat we dan toch zien, zul je niet geloven. Zijn echte naam is eigenlijk helemaal niet Rico, maar Ricardo! Veel mensen staan hier versteld van dat ze nog niet eerder dit hebben gelezen of gehoord.

Geloof je het niet? Bekijk de foto hieronder!

Paspoort Ricardo Verhoeven

Wat doet Rico Verhoeven allemaal nog meer?

Rico Verhoeven is naast bokser natuurlijk ook acteur geworden. Met zijn hoofdrol in de film “Black Lotus” is hij opeens ook bekend geworden door iets anders en niet alleen door het boksen. Hij kreeg de vraag of hij het nou niet jammer vindt om zo vaak en lang te trainen en maar 1x per jaar vecht. Hij laat weten dat hij het wel jammer vindt en liever vaker vecht. Het doel is ook 2x per jaar, maar dat lukte de laatste paar jaren niet. Ze zijn er wel mee bezig om het iets vaker te proberen te regelen. Deze ‘vrije’ tijd vind hij ook wel weer fijn. Om wat meer met acteren bezig te zijn en vaker familietijd te hebben.

Wil je meer zien van Rico Verhoeven?

Wil je alles bijhouden van de grote Nederlandse bokser? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij allerlei dingen zoals sportvideo’s om je een beetje te motiveren, maar ook om zijn eigen voortgang richting een wedstrijd. Naast dit alles kan je ook naar mooie kiekjes van zijn vakantie kijken of naar leuke familiebeelden. Het is zeker even het checken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.