Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat…

Rico Verhoeven maakt controversieel grapje op Instagram

Instagram is een platform van extreme emoties. Rico Verhoeven weet hier altijd goed gebruik van te maken met stoere foto’s achter de schermen of triomfantelijke plaatjes in de kickboksring. Bij volgers lopen de emoties dan flink op, zo valt op te maken uit het slagveld in de comments onder zijn berichten. Eén ding is zeker: Rico’s fans gaan voor hem door het vuur!

Ondanks dat hij als kickboxer bekend staat om zijn gerichte klappen, slaat Rico Verhoeven op Instagram de plank soms toch een beetje mis. Althans, dat vinden een hoop van zijn volgers. Onderstaand filmpje was natuurlijk grappig bedoeld, maar werd door dierenvrienden helaas niet als grappig ontvangen. Het filmpje laat zien hoe een vogel geëlektrocuteerd word en vervolgens gefrituurd op zijn bord valt. Rico twijfelt geen seconde en begint meteen te schransen. In de comments breekt vervolgens een groot gevecht uit.
Een boze volger reageert: “Holbewoner!” Ook andere fans zijn niet te spreken over de grap: “Deze man is gewoon niet grappig”, “That’s actually weird asf” en “Nee geen leuke grap🤮”. Veel comments waarschuwen voor boze vegans: “Waiting for the angry vegans…”. Of mensen nou vlees eten of niet lijkt geen verschil te maken. Comments die eerst hun dieet toelichten zijn ook niet denderend enthousiast: “Wow, ben geen vegan. Maar zie er de lol niet echt van in”. Gelukkig voor Rico kan de meerderheid van reacties de humor er wel van inzien. De comment sectie overspoelt met lach-emojis: “Ennnn daar ging mn koffie over de bank 😂😂😂😂😂😂😂 Nou de eerste lach vd week is een feit 🤣”.

Rico Verhoeven daagt woke commenters uit

De comments onder de posts van Rico Verhoeven escaleren echter wel snel. Ook onder deze posts wordt kritische comments onmiddellijk persoonlijk aangevallen. Hier wordt vooral de term ‘woke’ veel bij gebruikt: “Pas maar op die linkse woke wappies worden boos hoor🤬😂😂”. Woke is vooral de afgelopen jaren enorm controversieel. Het is een politiek beladen term overgewaaid uit Amerika en gaat over dat mensen extreem bewust zijn van hot topics als klimaat, gender en andere controversiële onderwerpen. Er zijn felle voor- en tegenstanders van woke, maar de fans van Rico Verhoeven lijken een duidelijke voorkeur te hebben: “Al die woke jankbekken op een eiland donderen met een eigen moestuin!”

Eén fan probeert aan te geven dat ze de vorm van grap én kritiek niet kan waarderen: “Geen vegan. Maar echt geen leuke grap. Krijg nu waarschijnlijk reacties zoals “huilen” en “zeikwijf” interesseert me niks. Ik ben weg. Unfollow.”. Er is weinig begrip voor: “Janken.” en “Niemand boeit”. Rico reageert zelf niet op de comments, maar de algehele sfeer is duidelijk.

Volgers Rico Verhoeven hebben verstand van veganisme

Gelukkig zien we ook wat naastenliefde in de reacties. Op de vraag wat veganisme is geven meerdere mensen actief antwoord. De reacties verschillen wel wat. Veganisme of vegan als afkorting is een een levenswijze waarbij mensen geen gebruik maken van dierlijke producten, dus geen eieren, vlees, kaas, of leer. In de comments van de post van Rico Verhoeven valt deze definitie iets anders. Zo reageert één commenter in het Engels dat veganisme een term is voor alleen maar vlees eten achter gesloten deuren: “vegan is just another word of saying I like to eat meat 🍖 behind closed doors lol”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!