Rico Verhoeven laat zak tot enorme grootte oppompen tijdens workout (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven is lekker aan het sporten, maar waarom is hij tegelijkertijd met een enorme zak bezig?

Rico Verhoeven is weer volop aan het trainen en zich fit aan het maken. De bedoeling is dat hij eind dit jaar weer in actie kan komen. Hierover wordt nog gesproken met Glory en gekeken naar opties. In zijn nieuwste verhaal op Instagram is hij in de sportschool en blaast hij een zak op om de loopband heen. Wat de functie van deze enorme airbag is legt hij niet uit. Rico kennende zal het hem helpen om nét dat kleine beetje extra training uit z’n drukke schema te kunnen persen. In het volgende filmpje zie je hoe hij op deze manier al meer dan een uur gelopen heeft en zegt hij; “Putting in that work.” Hiermee bewijst hij nogmaals dat hij goed bezig is in aanloop naar een nieuw gevecht.

Kijk hier de video zelf!

Rico Verhoeven uitzicht

Heeft Rico Verhoeven andere dingen te doen?

Rico Verhoeven is naast bokser natuurlijk ook acteur geworden. Met zijn hoofdrol in de film “Black Lotus” is hij opeens bekend geworden in de filmindustrie. Hij kreeg de vraag of hij het nou niet jammer vindt om zo vaak en lang te trainen. Terwijl hij maar zo’n 1x per jaar vecht. Zijn antwoord hierop was ja, het doel is 2x per jaar, maar dit lukte de laatste jaren niet altijd. Ze zijn er wel mee bezig om het iets vaker te proberen te regelen. Deze ‘vrije’ tijd vind hij ook wel weer fijn. Om wat meer met acteren bezig te zijn en vaker familietijd te hebben. Of met verschillende bedrijven bezig zijn waarin hij participeert.

Wil je meer zien van Rico Verhoeven?

Wil je alles bijhouden van de grote Nederlandse bokser? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij allerlei dingen zoals sportvideo’s om je een beetje te motiveren, maar ook om zijn eigen voortgang richting een wedstrijd. Naast dit alles kan je ook naar mooie kiekjes van zijn vakantie kijken of naar leuke familiebeelden. Het is zeker even het checken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.