Rico Verhoeven knalt bijna uit elkaar door deze uitdagende foto van vriendin Naomy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Naomy van Beem weet met haar heerlijke plaatje haar vriendje Rico Verhoeven wel weer flink te laten zweten.

Naomy van Beem heeft heerlijk onthullend plaatje klaar staan

Natuurlijk is de vriendin van beroepsvechter Rico Verhoeven een ongelooflijk knappe meid. Rico heeft natuurlijk wel gewoon smaak. hij heeft iemand als partner gekozen die net zo veel van sport houdt als hijzelf. En dat merk je wel. Want Naomy heeft zo veel in de sportschool gezeten dat haar heerlijke echt perfecte vormen heeft aangenomen. De aantrekkelijke influencer pronkt dan ook graag met haar spannende lijf. En geef haar eens ongelijk. Met zo’n wil je natuurlijk wel een beetje zorgen dat mensen je kunnen zien. Want als je er zo knap bijloopt, dan moet dat wel gedeeld worden met de mensen in je omgeving. Die mogen natuurlijk even meegenieten van de heerlijke outfits die je dan draagt. Dat is in ieder geval de gedachte van Naomy van Beem. Met haar mooie pakjes stelt ze een hoop mensen tevreden, waaronder dus haar vriendje Rico Verhoeven.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem kruipt in strak setje op schoot bij Rico Verhoeven
Het heerlijke setje van Naomy van Beem

De knappe blondine heeft een heerlijk setje aangetrokken. Ze is namelijk van plan om te gaan zwemmen en dat doe je natuurlijk niet in je gebruikelijke kleding. Daar moet je wel een strak zwemsetje voor meenemen. En Naomy heeft die. Maar met deze foto weet ze ook gelijk iedereen in haar tijdlijn, waaronder haar eigen vriend Rico Verhoeven, enorm te verleiden. Naomy is inmiddels zeer bekwaam in het verleiden van mensen met haar prachtige outfits. Het kost haar dan ook weinig moeite om dat voor elkaar te krijgen. Met haar prachtige foto’s weet de knappe blondine enorm veel complimenten over zich heen te krijgen. En dat maakt het toch leuk om foto’s te blijven delen.
Naomy van Beem houdt enorm van het strand

het mag duidelijk zijn aan de foto’s te zien dat Naomy van Beem echt ontzettend houdt van het strand. de knappen blondine brengt het liefste het meeste van haar tijd daar door. Of ze nu een lange wandeling maakt of in een strak setje het water in duikt, dat maakt voor haar eigenlijk weinig verschil. Zolang ze maar kan genieten van het weer en de prachtige zee. Dan vindt Naomy het al gauw goed. En wat ze ook doet aan het strand, je weet één ding in ieder geval zeker. Naomy zal altijd ervoor zorgen dat ze genoeg mooie foto’s maakt voor haar volgers. Die mogen namelijk ten alle tijden meegenieten van de heerlijke avonturen van Naomy van Beem. Zo is de knappe blondine dan ook wel weer. Als ze wat leuks onderneemt, dan krijgen haar volgers gelijk een mooi beeld daarvan te zien. En daar zijn ze allemaal zeer gelukkig mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...