Rico Verhoeven deelt vakantiekiekjes met prachtige vriendin Naomy van Beem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven is momenteel even weg van al het vechten en neemt een welverdiende vakantie met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem

De stoere vechter Rico Verhoeven is af en toe ook wel een beetje toe aan rust en ontspanning. En daarom besloot hij om samen met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem even de zon op te zoeken. Het duo kan niet wachten om de komende tijd samen door te brengen, maar moet voordat ze van hun rust kunnen genieten natuurlijk nog wel even wat doen. Ze hebben allebei een hele reeks volgers die natuurlijk up to date moeten worden gehouden. En daarom plaatsen ze een leuke en ludieke video om te melden dat ze lekker saampjes op vakantie zijn. Wat een geluksvogel is die Rico ook. Die mag de hele week naast zo’n knappe vrouw liggen.

Lees ook: Foto: dit is de belachelijke nieuwe auto van Rico Verhoeven
Rico neemt welverdiend vakantie met prachtige vriendin

Samen met zijn prachtige vriendin aan zijn zijde, trapt Rico, nogal letterlijk in dit geval, zijn vakantie af. Na een lange vlucht komt het koppel aan in de volle zon. Dat is natuurlijk wel wat beter dan het vervelende Nederlandse weer. Rico mag de hele week ontspannen met de prachtige Naomy Beem aan zijn zijde. En er zijn veel mannen die graag in zijn schoenen zouden willen staan. Al is het natuurlijk maar de vraag of ze meer aandacht zouden schenken aan de prachtige vriendin van Rico, of juist meer blik zouden hebben voor hun sportidool. Mochten de twee dus Nederlanders tegenkomen, dan is de kans groter dat Rico de meeste aandacht opeist van het stel. Wat toch wel bijzonder is als je zo’n knappe dame aan je arm hebt.
Rico heeft het aan de foto te zien goed voor elkaar

Aan alle foto’s van Naomy te zien heeft Rico het echt wel goed voor elkaar. De ongekende kampioen heeft een van de meest knappe vrouwen ter wereld aan de haak geslagen. Naomy heeft een geweldig , een lief gezicht, maar heeft verder ook wel verstand van zaken. het begrip ‘dom blondje’ gaat hier dus niet op. Rico lijkt dus alles goed op orde te hebben. Hij is namelijk ook gelijk een van de meest sympathieke sporters. Hij is dus het totaalplaatje in de sportwereld: Een echt talent, een goed karakter en een ongelooflijk knappe vriendin aan zijn zijde.

Rico houdt blik op de toekomst

Het lijkt wel alsof Rico alleen nog maar bezig is met de dingen die hij leuk vindt om te doen. En gelijk heeft hij ook. Want inmiddels is wel duidelijk dat Rico de absolute top is. hij hoeft zich dus niet meer te bewijzen. Dat betekent dat hij zijn blik op de toekomst kan houden en continu kan bedenken ‘wat wil ik doen?’ in plaats van allerlei verplichtingen aan te moeten gaan. Rico heeft het dus goed voor elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!