Foto: dit is de belachelijke nieuwe auto van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt via Instagram beelden van de onthulling van zijn nieuwe auto. En het is er niet zomaar een..

Rico Verhoeven mag zichzelf ze gelukkige eigenaar noemen van een gloednieuwe supercar. De wereldkampioen kickboksen deelde de mooie beelden via Instagram. Hij lijkt dolblij met zijn nieuwe bolide. En dat mag ook, want de Nederlandse kickbokser heeft niet zomaar een autootje op de kop getikt. De krachtpatser staat erom bekend dat hij een groot liefhebber van mooie auto’s is. Gelukkig heeft hij genoeg op z’n bankrekening staan, dus kan hij regelmatig een nieuwe kopen. De bolide die hij nu gekocht heeft slaat toch echt alles…

Kreeg Rico Verhoeven deze supercar cadeau?

Uit de foto’s wordt niet helemaal duidelijk of Rico zichzelf verwend heeft met deze auto, of dat hij hem cadeau gekregen heeft! Er wordt namelijk opvallend vaak in sponsortaal gesproken. Het lijkt er ook op alsof Rico de auto nog niet gezien had vóór hij hem in z’n bezit kreeg! Wat we zeker weten is dat het gaat om een McLaren 720s Spyder. Niet zomaar een autootje dus. Rico heeft weer een schitterende wagen om toe te voegen aan zijn collectie. Hij is er dolblij mee zegt hij op Instagram; ”When you think you’re picking up your old car but @louwmanexclusive in collaboration with @mclaren and @absolute.motors surprise you with a new 720s SPYDER 🤯”.

Lees ook: Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘Is ze lekker?’

Rico Verhoeven komt met eigen serie op Amazon Prime

Rico Verhoeven komt met een eigen serie. Zo kondigt hij zijn nieuwe serie aan op Instagram. Het is te zien op Amazon Prime en de serie heet ‘Rico Dream Big‘. Hij is zelf erg trots op de serie, en dat is te merken: ”Go see Rico “DREAM BIG” on Amazon @primevideo NOW!!!”. En hij mag ook trots zijn, want een eigen serie is niet niks. Maar ja, als wereldkampioen kickboksen is het vrij logisch dat je een eigen serie krijgt. Rico gaat dus lekker, nieuwe sportauto, nieuwe serie, wat is de volgende stap? Hij hoopt nog altijd op zijn definitieve doorbraak in Hollywood, dus dat staat op één op z’n verlanglijstje. Die McLaren 720s Spyder stond waarschijnlijk op nummer twee…

Rico Verhoeven wil graag acteur worden

Rico Verhoeven gaat ontzettend lekker. De kickbokser staat al jaren aan de top als wereldkampioen en is voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Hij is ook steeds meer acteerwerk aan het doen. Want de kickbokser steekt niet onder stoelen of banken dat hij acteerambities heeft. Maar Rico Verhoeven heeft nu zijn eerste echte rol te pakken. Na kleine rolletjes in films als Bluf en de film van Dylan Haegens gaat hij nu een grote rol spelen. De kickbokser zal in de film The Black Lotus gaan spelen. Hij speelt niet alleen in deze film, hij helpt ook mee met produceren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!