Rey van Star Wars weer bijna te bewonderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rey van Star Wars

Het zijn er ondertussen al 9. En dan hebben we het niet over het aantal jaren dat Soldaat van Oranje al in het theater staat, het aantal wedstrijden dat RKC heeft verloren in de Eredivisie of het aantal jaren dat het gezin in Drenthe verstopt zat in de kelder. Nee, we hebben het hier over het aantal Star Wars films. Althans, binnenkort zijn het er precies negen. Voor nu moeten we het nog even doen met de trailer voor het nieuwste deel van de saga: The Rise of Skywalker.

Alles komt op zijn eind

Na 42 jaar wachten komt er medio december dit jaar éin-de-lijk een einde aan de Star Wars Saga. The Rise of Skywalker wordt door Disney gepresenteerd als de derde en laatste film van de meest recente trilogie. Met een bijzonder optreden in de film, van Prinses Leia. Dit is bijzonder, omdat Carrie Fisher, de actrice die Leia al die jaren vertolkt heeft, in 2016 kwam te overlijden. Maar, met de kunst van computers en oude filmbeelden is het de makers van de nieuwste film toch gelukt om Fisher postuum nog een rol te laten spelen. Ook andere golden oldies zijn nogmaals te bewonderen. Zo kruip Mark Hamill nog een keer in de huid van Luke, kunnen we C-3PO nog een keer zien stuntelen en zal Ian McDarmid zijn kunsten nogmaals vertonen als Palpatine.

Ontknoping

Na wat mooie flashbacks uit de vorige films, worden we getrakteerd op een heus spektakelstuk. De trailer lijkt ons te verklappen dat Rey, gespeeld door Daisy Ridley, eindelijk haar Jedi-krachten onder de knie krijgt. Deze zal ze hoogstwaarschijnlijk gaan inzetten in een strijd van epische proporties om haar vijand Kylo Ren, gespeeld door Adam Driver, te verslaan. Ter land, ter zee – en uiteraard in de lucht – strijden de krachten van het Goede en het Kwaad om voor eens en voor altijd uit te maken wie zegeviert. Tenminste, totdat Disney besluit dat ze nog wel wat extra miljoenen willen verdienen aan een tiende deel. Hoe dan ook, voor de Skywalker-saga hebben we het einde bereikt.

Disney Plus

Voor iedereen die nog graag alle films een keertje wil kijken, heeft Disney het makkelijk voor ons gemaakt: op de streaming-dienst van de media-gigant staan alle episodes voorafgaand aan deel 9 fraai gerangschikt. Zelfs de twee losstaande films, Rogue One en Solo worden meegenomen in het rijtje. Iedereen die nog even snel zijn geheugen wil opfrissen kan nog tot 12 november gebruik maken van de gratis proefversie die Disney+ aanbiedt. en op 18 december zien we jullie graag in de bioscopen, bij de première van de film!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!