Renate Verbaan komt onder steen vandaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Renate Verbaan vertrok een paar jaar geleden niet alleen van de desk van Shownieuws. De presentatrice was na het vertrek bij het showbizzprogramma op geen beeldscherm meer te zien. Ze zag het niet meer zo zitten in het hele tv-wereldje, vertelde ze. Toch kwam ze onder haar steen vandaan om samen met haar man Winston Gerschtanowitz mee te doen aan RTL-show Deze Quiz is voor jou.

Wie in The Zero’s (2000 – 2010) de tv een keer aanzette, moest moeite doen om Renate Verbaan niet te spotten. Deze blonde chick maakte naam als videojockey van de inmiddels opgeheven zender TMF – de voorganger van MTV, maar dan écht met muziek. Na haar TMF-dagen presenteerde ze het programma Revenge of the Nerds, waarna ze achter de Shownieuws-desk mocht plaatsnemen.

Shownieuws

Na een dienstverband van zes jaar verliet Renate in 2019 het SBS6-programma. Hoewel dat afscheid destijds onverwachts kwam, vertelde Renate dat ze al langer speelde met het idee. Ze wilde wat anders gaan doen met haar leven.

Wat dit ‘anders’ precies inhield, wist ze zelf ook nog niet zo goed. Ze wilde graag ‘iets met online’ gaan doen of een boek schrijven. Stilzitten leek in ieder geval geen optie. ‘Ik ben van het Rotterdamse niet lullen maar poetsen-mentaliteit’, zei ze destijds tegen RTL Boulevard.

(Lees verder onder afbeelding)

Want de tv-wereld waarin ze al dik twintig jaar werkte, trok haar niet zo veel meer. Het was vooral tijd voor andere dingen. Die andere dingen blijken vooral MILF zijn. Op TV zien we haar bijna niet meer, haar online-ambities reiken op dit moment niet verder dan een aantal kekke familiekiekjes en de laatste keer dat een boek werd opengeslagen, was het 1896 – maar wel leuk initiatief, Renaat!

Poscodeloterijlot

Met andere woorden: hoe komt deze chick überhaupt rond? Dat kan deels komen door haar lot uit de Postcodeloterij: Winston Gerschtanowitz. Renate werd in 2011 een Gerschtanowitz en samen met Winston heeft zij twee kinderen. Het opvallende is: dit kroost speelt dus de hoofdrol op het Instagram-account van Renate. Maar daar valt ook te lezen dat er van de rest van haar ambities (nog) weinig terecht kwam.

Ze werkt nog steeds voor TV. Renate presenteert dan geen vaste show of programma, maar is nog altijd aangesloten bij één van de agentschappen voor ‘mediatalenten’ die ons land kent. Het was daarom maar deels een verrassing dat Renate onder haar steen vandaan kroop om bij Linda de Mols Deze Quiz is voor jou (RTL) weer eens voor de camera te gaan zitten.

Voor afbeeldingen uit Deze Quiz is voor jou, kun je op het forum terecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!