Deze relatie van Maan de Steenwinkel stond in de sterren geschreven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel weet haar relaties goed uit te kiezen. Zo schiet deze rijzende ster flink omhoog in populariteit. Qua naam passen ze perfect bij elkaar.

Maan de Steenwinkel is al heel lang bevriend met Luna van Vleuten. Dat is grappig, want Luna betekent namelijk Maan in diverse Zuid-Europese talen. Dit stond met recht in de sterren geschreven dus!

Maan en Luna zijn de ideale match

De twee dames kennen elkaar al erg lang, al voor hun carrière goed en wel van start was gegaan konden ze elkaar al goed vinden. Op Instagram zijn dan ook zat nieuwe en “oude” foto’s van het gelukkige koppel te vinden. Tijdens hun lange rit samen hebben ze echter nooit besloten om zich echt te verbinden aan elkaar. Zowel Maan als Luna hebben steeds te maken met allerlei jongens en mannen uit bekend en minder bekend Nederland die steeds komen en gaan. Momenteel lijken beide vrijgezel. Alleen de carrière plannen en de relatie plannen van Maan, die toch echt een man wilt tegenkomen voor haar 30ste, om kinderen mee te krijgen, staan in de weg.

Maan de Steenwinkel en Luna van Vleuten twee handen op één buik

Luna heeft niet het zangtalent van de “echte” Maan. Maar de vriendin van Maan lijkt zich prima te kunnen redden te midden van bekend Nederland als “enkel” een model. Of ze ook niet gewoon moet beginnen met zingen, dat is nog de vraag. Het model lijkt soms namelijk sprekend op Maan. Mocht laatstgenoemde uitvallen, dan kunnen met Luna de optredens toch nog wel doorgaan. Hieronder is maar een voorbeeld te vinden van de twee met dezelfde kleren. Ze lijken net een tweeling. Alleen het gouden stemgeluid van Maan zelf moet Luna nog even weten te kopiëren. Met al genoeg ingezongen audio van Maan en auto-tune is er gelukkig al erg veel mogelijk tegen worden. Mogelijk horen we Luna dus, waarschijnlijk onder een andere naam, om verwarring te voorkomen, ook op de radio binnenkort. Voor nu moeten we tevreden zijn met haar modellen status én Instagram. Die trouwens ook grotendeels in het teken staat van beide “manen”.

Maan en Luna zijn rijzende sterren aan de hemel

Met de carrières van beide vrouwen gaat het uitstekend. Ze lijken allebei niet te stoppen en erg vaak laten ze weer is iets nieuws horen/zien. Zo heeft Maan niet al te lang geleden een nieuwe hit uitgebracht met rapper Snelle. Dit terwijl Luna’s looks keer op keer op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Laatstgenoemde lijkt alleen maar nog closer te worden met de Nederlandse maan ondertussen. Zouden ze niet gewoon moeten onthullen dat ze stiekem toch wel meer zijn dan beste vriendinnen/sterren? Zelfs al is het enkel voor het gemak. Voorlopig lijkt dat er nog niet in te zitten, maar als het ooit bijvoorbeeld uit gaat tussen Maan en haar carrière, of die van Luna wat minder hard gaat, dan hebben ze elkaar nog. Voorlopig lijkt het voor de twee enkel en alleen maar drukker te worden. Maan zit in een vogelvlucht omhoog en haar agenda zit bomvol. Of ze dan ook eeuwig de tijd gaat hebben voor foto’s, avondjes of shop avonturen de komende tijd met Luna lijkt nog wel de vraag. Natuurlijk gaat ze proberen zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor haar naamgenoot. De plaatjes samen op Instagram doen het in ieder geval altijd erg goed.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!