Rel rondom zieke Tim den Besten escaleert volledig: Yvonne Coldeweijer verklaart oorlog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer is het helemaal zat, en nagelt Tim den Besten volledig aan de schandpaal. Hij noemt hem zelfs ‘knettergestoord’…

Het is een spannende tijd voor Yvonne Coldeweijer. Niet alleen is de juicequeen hoogzwanger, maar ze heeft ook nog eens hele grote juice te pakken. Zo kwamen er al eerder berichten naar buiten over presentator Tim den Besten en daar gaat Yvonne nu écht keihard op in.

Yvonne Coldewijer vertelt waarheid over Tim den Besten

Op het Instagram kanaal van LifeofYvonne kwam naar voren dat er een onderzoek naar Tim den Besten loopt vanuit het Parool. Het zou gaan om het ernstig lastigvallen van zijn slachtoffers en identiteitsfraude. Hier kwam Yvonne dus mee naar buiten en dat shockeerde iedereen enorm. Tim is al jarenlang presentator bij VPRO en gebruikt zijn social media heel erg actief. Toch was het al veel volgers opgevallen dat hij de afgelopen erg stil was. Nadat Yvonne dus het nieuws bracht vanwege dit onderzoek, leek het allemaal op zijn plek te vallen. Totdat er ineens vanuit Tim een statement naar buiten kwam wat alles veranderde. Zo is Tim ernstig ziek, wat deze hele zaak nóg moeilijker maakt. Hierdoor kwam er ontzettend veel medelijden voor Tim en veel haat richting Yvonne Coldeweijer. Iedereen nam het haar kwalijk dat zij ‘juice’ deelt over iemand die ernstig ziek is. Toch blijkt dat nu absoluut niet de hele waarheid te zijn.

LifeofYvonne boos in Tim den Besten zaak

Yvonne Coldeweijer pakt Tim den Besten snoeihard aan

Het is wel duidelijk dat Yvonne Coldeweijer helemaal klaar is met Tim den Besten. Zo kwam er door het onderzoek van het Parool naar buiten wat Tim allemaal heeft uitgespookt. De presentator zou zich als andere mannen hebben voorgedaan op een datingsite. Vanuit de identiteit van deze mannen heeft Tim hele heftige dingen gedaan en gezegd, hier zijn de slachtoffers erg van ontdaan. Dit ging zelfs zover dat de slachtoffers er nog steeds last hiervan hebben. Deze zaak is dus door het Parool aan Tim voorgelegd en een dag later is hij niet meer komen opdagen op zijn werk. Nu weet Tim al veel langer dat hij ziek is en heeft ervoor gekozen om dit naar buiten te brengen op een wel héél handig moment. Namelijk nét toen Het Parool, en later dus ook van Yvonne Coldeweijer zijn misstappen dreigden te exposen. Hierdoor kreeg hij vooral heel veel medelijden en probeerde hij de aandacht van de identiteitsfraude op die manier af te houden.

LifeofYvonne in Tim den Besten zaak

Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met Tim den Besten

Nu is Yvonne Coldeweijer dus achter de waarheid gekomen dat Tim den Besten zijn ziekte heeft ingezet om de aantijgingen aan de kant te schuiven. Helaas moet je dat niet bij de keiharde Yvonne doen, want ze gaat gewoon door. De blondine is laaiend, omdat verschillende sites en mensen hele negatieve dingen over haar hebben geschreven. Zo vonden veel mensen dat Yvonne veel te ver was gegaan. Yvonne zegt dat de waarheid altijd uitkomt en dat het inzetten van je ziekte heel erg laag is. Vervolgens plaatst Yvonne nog een statement waarin ze zegt dat ze een hele dikke olifantshuid heeft, dus ze zal niet snel meer geraakt zijn. Ook zegt ze dat BN’ers hartstikke gestoord zijn en dat ze juice blijft brengen.

Yvonne Coldeweijer boos tegen Tim den Besten

Yvonne Coldeweijer tegen Tim den Besten

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!