Foto: Hélène Hendriks krijgt steun uit onverwachte hoek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft een aparte week achter de rug. Niet alleen stopt Vandaag Inside en neemt ze HLF8 over. Ook krijgt ze steun uit onverwachte hoek. 

Prachtige presentatrice Hélène Hendriks wordt deze week bijgestaan door een andere bijzondere vrouw, namelijk Heleen van Royen. Die steun zal ze ook goed nodig hebben na de aparte week die Hélène nu meemaakt. Niet alleen stopt Vandaag Inside, de geestelijke opvolger van Voetbal International en het programma waar Hélène regelmatig aanschoof, ook mag ze de presentatie overnemen van Johnny de Mol in HLF8. En dat zorgt voor een flink hectisch weekje. Gelukkig weet Heleen haar een beetje op te vrolijken.

Lees ook: Hélène Hendriks moet even rustig aan doen na einde Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Hélène Hendriks en Heleen van Royen zijn nieuw powerduo

Er zijn weinig duo’s die zo goed lijken te werken als dit duo prachtige blondines. Heleen geeft daarom ook haar volledige steun aan Hélène. Daarover zegt ze: “Ik vind het ontzettend jammer dat Vandaag Inside er niet meer is en hoop dat het terugkomt. Gelukkig hebben we Hélène nog.” Het is duidelijk dat het Heleen alleen maar om Hélène te doen is. En dat is ook niet zo gek. Want Hélène is, of ja, was altijd stiekem het leukste onderdeel van Vandaag Inside. Gelukkig hoeft de prachtige blondine niet te zoeken naar een nieuw baantje, want die heeft ze gewoon al klaar staan. De timing is misschien een beetje apart, maar nu kan Hélène wel laten zien wat ze echt in huis heeft.

Heleen heeft mooi gesprek met Hélène

“Deze week veel vrouwen gezien die hun mannetje staan. Veel lieve reacties gekregen en mooie en eerlijke gesprekken gevoerd met vrouwen én mannen” laat Heleen weten op haar Instagram. Daar kan ze eigenlijk maar één bepaalde blondine mee bedoelen en dat is Hélène Hendriks. Want is er een beter voorbeeld te noemen van iemand die zijn mannetje staat dan Hélène. De knappe vrouw heeft binnenkort dus veel meer te vertellen op de televisie en dat is goed nieuws. Met Hélène aan het roer van HLF8 gaat het programma een nieuwe tijd in. Nu maar hopen voor Johnny dat, wanneer alle beschuldigingen achter hem liggen, zijn publiek hem nog terug wilt. Met Hélène aan de leiding lijkt dat erg onwaarschijnlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Krijgt HLF8 er door Hélène een nieuwe mascotte bij?

Iedereen die Hélène een beetje volgt op social media weet dat de presentatrice en haar hondje onafscheidelijk zijn. Betekent dat misschien dat er binnenkort een hele leuke nieuwe mascotte in de studio van HLF8 rondloopt? Dat zou natuurlijk het programma wel een stukje interessanter maken. Dan kunnen gasten tussendoor knuffelen met het hondje van Hélène, zodat ze zich gelijk een stuk meer gaan openstellen voor de kritische vragen van de presentatrice. Dat is in ieder dan het idee. Hélène moet haar hondje haast wel meenemen. Anders moet ze het arme beestje moederziel alleen thuis laten zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..