Red de wereld van Corona, speel Call of Duty!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een wereld waar de realiteit soms wordt ingehaald door fictie, zou je haast kunnen denken dat het corono-virus een buitengewone vorm is van marketingstrategie. Nu er duizenden mensen thuis in de lappenmand zitten óf uit voorzorg thuis moeten blijven, is het natuurlijk de ideale tijd om een nieuwe game te releasen: Call of Duty Warzone.

Bioscoopreleases als James Bond worden uitgesteld en verschijnen daardoor voorlopig nog niet op het witte doek. Daarbij is ook de vraag of evenementen zoals de Formule 1, het EK 2020 en de Olympische Spelen door zullen gaan. Wereldwijd zijn we in de ban van het corona-virus. Met de nieuwe speelmodes bij Call of Duty lijkt het echter een stuk minder erg om in quarantaine te gaan.

(Lees verder onder de afbeelding)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Call of Duty: Warzone (@warzoneintel) op

Knallen maar

Ruim zes miljoen mensen zijn je al voorgegaan in het downloaden van de gratis nieuwe game van Activision. Je kunt nu dus gewoon lekker thuis gaan gamen, met je eigen controller vol corona bacteriën, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iemand anders aansteekt.

Het overmatig spelen van games is normaliter niet zo gezond voor je sociale leven, maar nu is het sociale leven niet gezond voor jou. Dus door jezelf te isoleren op je kamer en jezelf af te sluiten voor de buitenwereld, help je indirect mee met het voorkomen van het uitbreiden van het corona-virus! Veel gamers zullen zich nu vast bevrijd voelen doordat de sociale verplichtingen dreigen weg te vallen en ze daarmee eigenlijk gewoon een vrijbrief krijgen om tot in de late uurtjes door te gaan met – in het geval van Call of Duty – het aan gort knallen van hun digitale vriendjes.

Activision redt wereld?

Wanneer het corona-virus overgewaaid zal zijn, is nog niet duidelijk. Wat wél duidelijk is, is dat er in de tussentijd nog genoeg gegamed kan worden en dat daarmee spelontwikkelaar Activision er meer aan doet om het virus te beperken dan bijvoorbeeld onze eigen Nederlandse overheid…

Verveel je jezelf nu de pleuris doordat je verplicht thuis moet zitten? Dan weet je dus wat je kunt doen om de wereld te redden én ook nog eens, terwijl je in quarantaine zit, aan je sociale trekken kunt komen. Red de wereld, speel Call of Duty!

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...