Red de wereld van Corona, speel Call of Duty!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een wereld waar de realiteit soms wordt ingehaald door fictie, zou je haast kunnen denken dat het corono-virus een buitengewone vorm is van marketingstrategie. Nu er duizenden mensen thuis in de lappenmand zitten óf uit voorzorg thuis moeten blijven, is het natuurlijk de ideale tijd om een nieuwe game te releasen: Call of Duty Warzone.

Bioscoopreleases als James Bond worden uitgesteld en verschijnen daardoor voorlopig nog niet op het witte doek. Daarbij is ook de vraag of evenementen zoals de Formule 1, het EK 2020 en de Olympische Spelen door zullen gaan. Wereldwijd zijn we in de ban van het corona-virus. Met de nieuwe speelmodes bij Call of Duty lijkt het echter een stuk minder erg om in quarantaine te gaan.

(Lees verder onder de afbeelding)

Knallen maar

Ruim zes miljoen mensen zijn je al voorgegaan in het downloaden van de gratis nieuwe game van Activision. Je kunt nu dus gewoon lekker thuis gaan gamen, met je eigen controller vol corona bacteriën, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iemand anders aansteekt.

Het overmatig spelen van games is normaliter niet zo gezond voor je sociale leven, maar nu is het sociale leven niet gezond voor jou. Dus door jezelf te isoleren op je kamer en jezelf af te sluiten voor de buitenwereld, help je indirect mee met het voorkomen van het uitbreiden van het corona-virus! Veel gamers zullen zich nu vast bevrijd voelen doordat de sociale verplichtingen dreigen weg te vallen en ze daarmee eigenlijk gewoon een vrijbrief krijgen om tot in de late uurtjes door te gaan met – in het geval van Call of Duty – het aan gort knallen van hun digitale vriendjes.

Activision redt wereld?

Wanneer het corona-virus overgewaaid zal zijn, is nog niet duidelijk. Wat wél duidelijk is, is dat er in de tussentijd nog genoeg gegamed kan worden en dat daarmee spelontwikkelaar Activision er meer aan doet om het virus te beperken dan bijvoorbeeld onze eigen Nederlandse overheid…

Verveel je jezelf nu de pleuris doordat je verplicht thuis moet zitten? Dan weet je dus wat je kunt doen om de wereld te redden én ook nog eens, terwijl je in quarantaine zit, aan je sociale trekken kunt komen. Red de wereld, speel Call of Duty!

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...