Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Iedereen wist allang dat Pien Hersman een top schaatsster is en natuurlijk dat ze ook nog eens beeldschoon is. Dat bewijst ze dan ook telkens weer door zichzelf van een nieuwe kant te laten zien. Zo doet ze dat nu door kusjes te geven aan iedereen die haar foto’s bekijkt!

Pien Hersman deelt foto’s in de slaapkamer en geeft kusjes

Schaatsster Pien Hersman laat zichzelf van meerdere kanten zien, en wie kan daar nu niet van genieten! Ze is in haar slaapkamer en maakt meerdere foto’s van zichzelf. Ze draagt een wit topje waar verder niets onder zit! Ook heeft ze, helaas voor meer bedekking, nog een donkerblauw jasje aan. Pien weet als de beste hoe ze haar volgers kan laten watertanden. Ze geeft namelijk bij elke foto een andere blik en deelt zelfs kusjes uit! Hoe dan ook ziet de brunette er fantastisch uit, en iedereen is hartstikke blij dat ze deze beelden met ons heeft gedeeld! Bekijk hieronder zelf de prachtige foto’s!

Pien Hersman deelt kusjes in slaapkamer

Pien Hersman is weer terug in Nederland

Onze schaatsster Pien Hersman heeft momenteel geen wedstrijden en is daarom op vakantie geweest naar Dubai. Gelukkig heeft ze daar veel foto’s van gedeeld! We zien haar genieten van het eten, prachtige outfits dragen die veel van haar laten zien, en leuke activiteiten doen zoals op een jetski zitten en zwemmen in de zee. Pien heeft zich in ieder geval erg vermaakt. Nu is ze weer terug in Nederland en zal ze zich goed gaan voorbereiden op het nieuwe schaatsseizoen dat eraan komt. Ze heeft al laten weten dat ze vanaf nu niet meer op vakantie gaat om zich goed te concentreren op de aankomende toernooien, maar ze zei wel dat het haar leuk lijkt om in de zomer nog een weekendje weg te gaan.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Pien Hersman deelt vaak leuke en mooie beelden op haar Instagram-kanaal. Ze deelt bijvoorbeeld foto’s van haar vakanties, prestaties in de sportwereld en andere momenten uit haar privéleven. Ook plaatst ze regelmatig iets op haar story. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!