Rahima is nieuwe Miss Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miss Nederland Rahima

Deze beauty is half Braziliaans! Die bikinironde won ze dus met gemak!

Haar naam klinkt Arabisch, maar dat is Rahima Ayla Dirkse niet! Deze mooie brunette won gisteren de officiële Miss Nederland-verkiezing, en als we door haar Instagram heen bladeren verbaast ons dat niks!

Rahima komt uit Rotterdam, en is half Braziliaans. Geen wonder dat die bikinironde haar zo makkelijk af ging! Ze hoopt dat ze later dit jaar tijdens de Miss Universe-verkiezing kan schitteren namens ons land. Ze hoopt dat ze zich daar ook ‘gewoon’ in bikini mag tonen. Veel Miss-verkiezingen over de hele wereld kiezen tegenwoordig voor een minder bloot alternatief. “We hebben onszelf tijdens de verkiezing als krachtige vrouwen kunnen laten zien. Dat was juist heel mooi,” zegt Rahima.

Wat vind jij van deze exotische schoonheid? Gaat ze hoge ogen gooien op het wereldpodium? Wij denken van wel!

A post shared by Rahima Ayla Dirkse (@rahimaayla) on

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten