Rahima is nieuwe Miss Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miss Nederland Rahima

Deze beauty is half Braziliaans! Die bikinironde won ze dus met gemak!

Haar naam klinkt Arabisch, maar dat is Rahima Ayla Dirkse niet! Deze mooie brunette won gisteren de officiële Miss Nederland-verkiezing, en als we door haar Instagram heen bladeren verbaast ons dat niks!

Rahima komt uit Rotterdam, en is half Braziliaans. Geen wonder dat die bikinironde haar zo makkelijk af ging! Ze hoopt dat ze later dit jaar tijdens de Miss Universe-verkiezing kan schitteren namens ons land. Ze hoopt dat ze zich daar ook ‘gewoon’ in bikini mag tonen. Veel Miss-verkiezingen over de hele wereld kiezen tegenwoordig voor een minder bloot alternatief. “We hebben onszelf tijdens de verkiezing als krachtige vrouwen kunnen laten zien. Dat was juist heel mooi,” zegt Rahima.

Wat vind jij van deze exotische schoonheid? Gaat ze hoge ogen gooien op het wereldpodium? Wij denken van wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!