Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

De Nederlandse voetballer Quincy Promes heeft het momenteel op papier erg zwaar te verduren. De rechtbank in Amsterdam veroordeelde hem tot zes jaar cel voor zijn rol als smokkelaar. Maar ondanks die veroordeling loopt Quincy vrij rond in Moskou. En soms vermaakt hij zich ook nog kostelijk in Dubai, waar hij heen vliegt om leuke nachten te beleven met zijn vriendin Dreamdoll. Ze vierde daar laatst haar verjaardag. De voetballer van Spartak Moskou lijkt zich nergens zorgen om te maken.

De nieuwe vlam van voetballer Quincy Promes

De voetballer heeft momenteel een relatie met de Amerikaanse rapper Dreamdoll, die ook bekend staat als Tabatha Robinson. De mooie dame heeft in Amerika al flink wat roem vergaard en heeft dus nu de Nederlandse rapper aan de haak geslagen. Al is een relatie met hem nog niet zo makkelijk, gezien het feit dat hij flink de wet aan het ontlopen is en verblijft in een land dat momenteel in oorlog is. Maar desondanks doet ze er alles aan om het te laten werken. Zo vierde het koppel laatst de verjaardag van Dreamdoll in Dubai.

De relatie van Quincy Promes is zeker geen verkeerde dame

Quincy Promes mag zich ondanks zijn hele situatie gelukkig prijzen met zijn mooie vriendin. De relatie kwam vorige week aan het licht, toen Dreamdoll een foto online zette van het stel op date. De foto was in Dubai genomen, een plek waar de voetballer nog rustig heen kan gaan zonder zich zorgen te maken over mogelijk opgepakt worden. De voetballer leeft momenteel een redelijk vrij leven. Hij was op trainingskamp in Dubai met de rest van zijn team.

Quincy Promes heeft nogal veel op zijn kerfstok staan

Hoe Quincy en Dreamdoll elkaar hebben ontmoet is niet bekend. De voetballer kan momenteel namelijk niet zomaar ergens naartoe reizen, vanwege zijn recente veroordeling. Dat maakt het starten van een relatie niet bepaald makkelijk. Maar toch lijkt het koppel een manier gevonden te hebben om het te laten werken. Tussen zijn wedstrijden in Rusland door, heeft Quincy nog wel de tijd om naar Dubai af te reizen, een van de weinige landen waar hij nog binnen komt.

Quincy Promes komt Dubai niet meer uit

Op de valreep is er nog nieuws over de beruchte voetballer. Er wordt namelijk door meerdere Russische media gemeld dat Quincy werd geweigerd op zijn terugvlucht naar Moskou. Hij zou samen met zijn team van Spartak Moskou terugvliegen naar de Russische hoofdstad, maar kwam het vliegtuig niet in. Het is niet duidelijk waarom hij niet mee mocht het vliegruig in. Of het wat te maken heeft met zijn veroordelingen in Nederland is nog niet bekend. Zou het dan eindelijk afgelopen zijn met de voetballer?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?