Puck Moonen ziet Elodie Kuijper demarreren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Puck Moonen uit het wiel gereden door Elodie Kuijper

Wielerbabe Puck Moonen heeft er een concurrente bij. Deze keer niet op de fiets, maar op Instagram. Op het sociale medium is de 19-jarige Nederlandse wielrenster Elodie Kuijper aan een flinke demarrage begonnen!

Nee, demarreren is geen ander woord voor zelfbevrediging. Volgens de dikke Van Dale betekent demarreren (ook wel een demarrage ondernemen genoemd) dat iemand ‘zich losmaakt van een peloton’.

Puck – de rijdende rondemiss – Moonen

Puck Moonen is dé gevestigde orde van wielrensters die beter bekend staan om hun eigen frame, dan dat van hun fiets. Het Nederlandse publiek kent deze blonde sportvrouw dan ook vooral als ‘die ene mooie wielrenster’. En ja, eerlijk is eerlijk, deze rijdende rondemiss heeft haar bekendheid dan ook niet enkel en alleen te danken aan haar veel bekeken kunstjes op de fiets.

Het zijn dan ook haar ‘goeie benen’ die deze dame een heuse Instagram-sensatie maken. Het account van de blondine telt namelijk – schrik niet – maar liefst 411.000 volgers. Zoveel mensen staan er niet eens langs een etappe van de Tour de France…

Wat ze ook op het asfalt presteert: de Ronde van Instagram heeft deze dame in ieder geval al op haar naam staan. En ja, volgens sommigen zijn die 411.000 Puck-fans dé reden dat deze blondine deel uitmaakt van het Lotto-wielrenteam.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Elodie – de belofte – Kuijper

Máár aan al het moois komt vaak een eind. En ja, de hegemonie van Puck Moonen is daar waarschijnlijk geen uitzondering op. Waarom? Er is een nieuwe rijdende rondemiss op komst! De dame in kwestie luistert naar de naam Elodie Kuijper en is 19 lentes jong.

Na het zien van Elodies kunsten op zowel het parcours als daarbuiten, wordt het dan ook duidelijk dat deze dame zéér geduchte concurrentie is. De manier waarop deze brunette op haar pedalen danst is dan ook genoeg om een druilerige dag weer goed te maken.

Een net zo grote fan base als Puck heeft ze nog niet, maar daar kan best wel eens snel verandering in komen!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door (@elodiekuijper) op

Welke wielren-babe wint?

Of we deze nieuwe ontwikkelingen echter betreuren? Nee, zeer zeker niet. Zeg nu zelf, wat is er beter dan één fietsende freule? Precies, twee!

Hoe tof zou het zijn als deze twee de onderlinge strijd aangaan? Beiden zijn goede tijdrijdsters, dus een lange adem hebben ze in ieder geval al. Zal dit een fotofinish worden? Geen idee. We zitten in ieder geval klaar voor de ronde van de rijdende rondemissen om te zien wie het iets te strakke gele coltruitje in de wacht sleept.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door (@elodiekuijper) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten