Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gezellig, zo’n kerstboom. Toch moet je altijd héél goed op je kerstversiering letten als de poes in de buurt is! Puck Moonen houdt ‘m daarom voor de zekerheid stevig vast!

Puck Moonen is pas verhuisd. De wielrenster heeft eigenlijk de hele zomer geklust en is nu helemaal uitgeblust. Tijd voor en zin in een kerstboom had Puck eigenlijk niet dit jaar. Tot ze op het allerlaatste moment tóch maar besloot een boom in haar vers geverfde huis, waar ook een jonge poes rondloopt, te halen…

Lees ook: HIER komt Puck Moonen voor thuis

Puck Moonen neemt risico met kerstboom

Mensen met poezen en katten weten dat een kerstboom optuigen flink wat risico’s met zich meebrengt. Puck Moonen was dit jaar helemaal niet van plan om haar kat op het spek te binden. Een Instagramfeed vol gezellige foto’s mét kerstboom zorgden er waarschijnlijk voor dat Puck tóch overstag ging. Gewoon een kwestie van niet té veel breekbare decoratie in de boom hangen, en die poes te allen tijden verschrikkelijk goed vasthouden. Extra stel handjes nodig, Puck?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!