Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Prachtige sportvrouw Puck Moonen heeft een verbazende beslissing gemaakt. Misschien dat ze nog niet helemaal wakker was want vele mensen zijn het hier echt niet mee eens! Puck heeft namelijk een foto gedeeld dat ze een heerlijke cappuccino heeft gemaakt. En die grote bak ziet er dan ook heerlijk uit. Maar Puck zelf jammer genoeg niet! We kunnen namelijk zien dat de brunette lange witte sokken draagt in sandalen! Dat kan echt niet meer tegenwoordig. Puck heeft echt het mooie beeld van de cappuccino verpest. Gelukkig blijf de wielrenster wel nog geliefd bij haar volgers maar het is een moment die niemand hoopt om nog een keer te moeten bekijken!

Klik hier om zelf de foto te bekijken.

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater

Puck Moonen plaatst graag veel foto’s

Onze mooie wielrenster Puck Moonen vindt het heerlijk om leuke momenten uit haar leven met iedereen te delen op haar socials. De brunette heeft ook prachtige vormen die haar volgers met liefde willen bewonderen! De laatste tijden zien we ook steeds vaker dat Puck op Instagram een hele reeks aan foto’s plaatst in plaats van maar een foto. Dat is natuurlijk hartstikke lief van de wielrenster! Zo zien we echt het alles van Puck, en wie wilt dat nou niet!

Meer zien van Puck Moonen? Kijk op Instagram en Tiktok

Wil je nou nog meer zien van Puck Moonen? Dan moet je even naar haar Instagrampagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer beelden van Puck. Bijvoorbeeld wanneer ze een wedstrijd heeft gewonnen en eens in de zoveel tijd maakt ze leuke kiekjes van haar vakanties. Het is het zeker waard om snel een kijkje te nemen! Maar onze Puck heeft ook een Tiktok account! Daar plaatst onze brunette exclusieve beelden die weer niet te zien zijn op haar Instagramkanaal, het is het dus ook zeker waard om daar een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...