Puck Moonen laat volgers schrikken met misleidende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen laat haar volgers schrikken met een misleidende foto. Zo lijkt Puck even in het nauw te worden gedreven.

Puck Moonen laat haar volgers schrikken met de nieuwe foto die ze plaatst op haar Instagram pagina. Daar lijkt het namelijk alsof de masseur waar ze bij is wel heel vriendelijk met haar begint te worden. Gelukkig valt het mee, als je de tweede foto in de post bekijkt, maar toch was het voor de volgers van Puck even schrikken. Die dachten meteen dat Puck ook betrokken was bij een gevalletje ‘ongewenste intimiteiten’ en op deze manier naar buiten trad met het nieuws. Gelukkig valt het allemaal mee. De vreemde blik die Puck trekt op de foto heeft dan ook helemaal niks te maken met de plek waar de masseur haar aanraakt, maar alles met de manier waarop. Want om Puck weer losjes en soepel te maken voor haar komende wedstrijden moet hij toch flink zijn best doen. En dat voelt voor Puck toch wat minder prettig.

Lees ook: Puck Moonen toont pijnlijke knietjes op heftige foto
Puck doet haar uiterste best op foto van sportieve training

Hoewel ze de laatste tijd niet veel gepresteerd heeft is Puck wel keihard aan zichzelf aan het werk om te zorgen dat ze weer op topniveau mee kan doen. En dat betekent dat Puck haar dagen gevuld zijn met trainen, trainen en nog eens trainen. Dag in, dag uit zit Puck op haar fiets. Dan fietst ze weer heuvel op, dan weer heuvel af. Puck doet er alles aan om weer in vorm te komen. Ze heeft dan ook een echte winnaarsmentaliteit te pakken. Puck zal er alles aan doen om weer bovenaan de wielerwereld te komen. Ondertussen deelt Puck natuurlijk ook een hoop foto’s van haar reis naar de top. Haar volgers worden daar natuurlijk razend enthousiast van en juichen Puck aan vanachter hun scherm. En al die aanmoediging doet Puck erg goed.
Puck oefent in de meest inspirerende omgeving

Zoals je kan zien op haar foto’s oefent Puck momenteel in een van de meest inspirerende omgevingen ter wereld. Tussen de prachtige landschappen fietst ze op volle vaart. Natuurlijk is Puck vele malen mooier dan het landschap waar ze doorheen fietst, maar de combinatie van de twee levert eigenlijk alleen maar bijzondere foto’s op. Puck weet op die manier al haar volgers flink te inspireren. haar reis terug naar de top is voor veel mensen een grandioze motivatie om ook iets aan zichzelf te verbeteren. Puck kan dus absoluut trots op zichzelf zijn, of haar training nu tot een overwinning leidt of niet. Puck laat zien dat je altijd je dromen na kan jagen, als je maar hard blijft werken. En als er iets is wat Puck goed kan, dan is het keihard werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!