Puck Moonen toont pijnlijke knietjes op heftige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is de knapste wielrenster van het land. Al is ze na een van haar vallen wel een tikkeltje minder knap met die blauwe plekjes. 

Wielrenster Puck Moonen is altijd al een enorm knappe vrouw geweest. Het is daarom ook een beetje zonde dat ze nu helemaal onder de blauwe plekken zit. Gelukkig mankeert haar verder niks. Het is een beetje het risico van rijden op haar fiets, op paadjes die daar misschien niet altijd voor gemaakt zijn. Maar Puck neemt in dat opzicht haar verlies. Ze zeurt niet over haar blauwe plekken. Sterker nog, ze vindt ze zelf wel erg stoer. En daarom laat ze trots de beurse plekken aan haar volgers zien. Die moeten natuurlijk gelijk erg schrikken, maar zijn ergens ook wel weer blij dat ze een klein beetje meer van Puck te zien krijgen op deze manier.

Lees ook: Foto: Puck Moonen is verslaafd aan glimmend apparaat in hotelkamer

Puck Moonen geneest goed op zwoele foto

Op de foto geeft Puck nog even aan waar ze precies geraakt is tijdens het fietsen. Maar je kan al wel zien dat de schade in ieder geval redelijk meevalt. Je hoeft als fan van Puck je geen zorgen te maken of Puck nog wel aan fietsen toekomt het komende seizoen. Dat lijkt nog wel te gaan gebeuren. Ze geneest erg goed aan de foto te zien. Het voordeel van Puck haar ongeluk is natuurlijk wel dat je op deze manier een hele andere en zwoele kant van Puck te zien krijgt die je normaliter mis loopt. Zo krijg je toch een stuk meer van haar leuke beentjes en lichaam te zien en dat is natuurlijk altijd goed. Want zelfs met haar blauwe plekken is wielrenster Puck Moonen nog steeds een van de aller knapste vrouwen die Nederland rijk is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.