Puck Moonen deelt poes op video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zit de afgelopen tijd niet mee voor de mooie wielrenster Puck Moonen. Door een fout in haar PCR test mag ze niet racen morgen. En dat terwijl de sporter enorm op een beetje experience zat te wachten. Gelukkig was het een zonnige dag en kon Puck een beetje troost halen uit het ontspannen met haar katten. 

Ze mag dan wel bekend staan als de mooiste wielrenster, Puck Moonen is de laatste tijd niet heel actief in de wielerwereld. Ze is continu hard aan de slag om haar conditie op peil te houden en zichzelf te meten aan de absolute top. Maar de laatste tijd kampt Puck vooral met een hoop tegenslag. Gelukkig is ze niet alleen. Want als het even tegenzit kan ze gewoon met haar katjes op schoot genieten van het mooie weer. En dat is exact wat de prachtige wielrenster dan ook gedaan heeft.

Lees ook: Red Bull Airlines geeft vleugels aan Puck Moonen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

De rustdag van Puck

Als je niet mag racen, zal je jezelf op andere manieren moeten vermaken. Puck besluit uit frustratie ook maar een dagje rust te nemen van haar oefeningen, die normaal haar tijd opslokken en eens lekker te ontspannen. Niet heel gek, dat heeft deze dame wel verdiend. Ze is normaal al zo hard aan het werk. Het eerste wat Puck doet op haar vrije dag? Hetzelfde als de rest van Nederland met dit weer. Lekker op haar balkon zitten en genieten van het warme zonnetje. En groot gelijk heeft ze!

De poezen van Puck

En wie zit daar heel geniepig in de plantenbak? Inderdaad, het is de kat van Puck. Die besloot namelijk enorm te photobomben en ook lekker in de video te gaan staan. De zon is natuurlijk niet alleen maar gemaakt voor mensen om van te genieten. Al lijkt Pucks kat meer geïnteresseerd in de plant. Hij weet niet wat hij mist.

Nog meer problemen

Met een verkeerde PCR-test stopt het niet voor Puck Moonen. Haar bad luck streak blijft zich even voortzetten. Ze heeft namelijk later op de dag gigantisch last van een bad hair day. Zo’n fietshelm op je kop is, hoewel het je wel veilig houdt, natuurlijk funest voor je kapsel. Puck kan er nog wel de humor van in zien en deelt de foto op haar Instagram. Gelukkig kan ze er allemaal zelf nog een beetje om lachen. Ze is misschien gefrustreerd, maar blijft positief.

Puck heeft de drive

Ondanks de ongelukkige periode denkt Puck bij lange na nog niet aan stoppen. Sterker nog, ze kan niet wachten om terug in het zadel te kruipen en weer aan de slag te gaan voor de volgende wedstrijd. En hoewel die waarschijnlijk nog wel even op zich laat wachten, blijft Puck gemotiveerd bezig. Puck heeft daarmee de mentaliteit van een kampioen te pakken. Met haar gigantische drive is het slechts een kwestie van tijd voordat ze weer bij de absolute top van de wielersport zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!