PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin! De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeest op Ibiza..

PSV is meer dan terecht kampioen geworden dit seizoen. Daar hoort natuurlijk een kampioensfeestje bij, waar anders dan op Ibiza. Op beelden zijn te zien dat een aantal PSV’ers absoluut niet vies zijn van een feestje. Guus Til ging al helemaal los tijdens de huldiging en Malik Tillman wist niet meer wat links of rechts was. Daarnaast is Joey Veerman niet vies van een aantal Volendamse meezingers natuurlijk. Maar heeft de selectie zich een beetje kunnen gedragen op Ibiza?

PSV’er Joey Veerman is met een andere vrouw tijdens stiekem genomen video op Ibiza

Joey Veerman lijkt wel van een feestje te houden. De nuchtere Volendammer ging helemaal los tijdens de huldiging van PSV. Op Ibiza ging hij nog even verder. Helaas voor Joey is echter een privé moment vastgelegd met een andere vrouw. Deze beelden gaan het internet over. Hij staat met een arm om de dame heen en lijkt wat leuke dingen te vertellen aan de dame. Voor de context, Joey heeft een vriendin genaamd Chantelle en de twee zijn niet lang geleden voor het eerst ouders geworden. Zou Joey zich hebben vergrepen aan de Franse dame? Of zou het allemaal weinig voorstellen? Hoe onschuldig het ook kan kan zijn, de beelden zullen niet aangenaam zijn voor zijn vriendin Chantelle.

PSV'er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV’er Malik Tillman duikt het bed in met vrouw van Espn-analist Kees Luijkx

Het kan allemaal veel erger. Dus om terug te komen op de vraag of de selectie zich heeft kunnen gedragen; dit is niet gelukt. Vanuit meerdere infokanalen zouden ‘spionnen’ hebben bevestigd dat de perschef van PSV, Sanne Clements, naar bed is geweest met een PSV’er. Dit zou niemand minder zijn geweest dan Malik Tillman. Nieuwe informatie laat weten dat dit echter geen incident zou zijn geweest. Al langer was er een bepaalde spanning tussen de twee, maar tijdens een feestje op Ibiza zouden ze het hebben vervolgd naar de slaapkamer. Sanne Clements heeft al meer dan 10 jaar een relatie met oud-voetballer en Espn-analist Kees Luijkx. Het lijkt erop dat Kees dit nieuws heeft gezien en er verder niks mee gaat doen. Hij is bang om zijn relatie op het spel te zetten.

Joey Veerman PSV-er hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!