Home Nieuws Presentatrice Welmoed Sijtsma deelt beestachtig mooie foto in luchtig topje

Presentatrice Welmoed Sijtsma deelt beestachtig mooie foto in luchtig topje

Welmoed Sijtsma heeft weer een paar leuke foto’s online gezet tijdens haar vakantie. En die moet je even zien. 

De nieuwe foto’s van Welmoed Sijtsma zijn beestachtig goed. Die kunnen je gewoonweg niet ontgaan zijn. Maar als je ze toch gemist hebt, dan zijn hier even de mooiste foto’s uit het rijtje. De mooie dame heeft een ontzettend strak topje aangetrokken voor een safari uitje en dat zorgt ervoor dat je meer van de mooie presentatrice mee krijgt dan je ooit had durven hopen. Met haar geweldige looks weet Welmoed het te presteren om haar fans nog gekker op haar te laten worden. Kijk maar even mee!

Welmoed Sijtsma lekker op safari

De mooie blondine besloot om het er eens van te nemen tijdens haar vakantie en te genieten van het moois wat de natuur te bieden heeft. En dat merk je wel aan de leuk foto’s die Welmoed deelt met haar volgers. Natuurlijk is haar opvallende topje zeker leuk om naar te kijken, dat ontkent niemand. Maar wat echt opvalt zijn de mooie foto’s die ze deelt van haar reis. Dankzij Welmoed haar goede fotografie skills, lijkt het nu net alsof je er een beetje bij bent op safari. En dat is toch gewoon hartstikke leuk om te zien? Welmoed deelt in ieder geval graag de mooie momenten in haar leven.

Welmoed Sijtsma is een echte Friese schone

Geboren en getogen in Leeuwarden, is Welmoed Sijtsma een trotse Friezin. Haar Friese roots geven haar een unieke charme die moeilijk te negeren is. Als je een zwak hebt voor sterke, zelfverzekerde vrouwen, dan is Welmoed zeker een dame die je moet leren kennen. Na haar journalistieke studie aan de Universiteit van Groningen begon Welmoed haar carrière bij Omroep Fryslân en later bij het Jeugdjournaal. Daarna had ze werk als presentatrice bij Goedemorgen Nederland en later bij Op1. Met haar scherpzinnige interviews en geweldige looks heeft ze al vele harten veroverd. En dat blijft ze de komende jaren nog zeker wel doen. Welmoed is een dame die goed indruk kan maken.

Welmoed Sijtsma is misschien wel de ideale vrouw

Na haar breuk met jeugdliefde Erik Egberts, heeft Welmoed laten zien dat ze volop geniet van haar vrijgezellenleven. Ze is niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van spontane avonturen. Ze gaat wel graag op avontuur en is niet zo van het bankhangen. Dat maakt haar ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een vrouw met pit. Hoewel Welmoed bekend staat om haar openhartigheid op televisie, houdt ze haar privéleven graag privé. Ondanks de geruchten over haar liefdesleven, heeft ze dat altijd redelijk voor zichzelf weten te houden. Maar één ding is zeker: met haar betoverende glimlach en stralende persoonlijkheid is Welmoed Sijtsma een vrouw die je niet snel zult vergeten. Mocht ze nog singel zijn, dan zal dat niet heel erg lang meer duren. Voor mannen die op zoek zijn naar een mix van schoonheid, intelligentie en avontuur, is Welmoed Sijtsma zeker een dame om in de gaten te houden.

Meer zien van Welmoed kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Welmoed Sijtsma? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan.

Mobiele versie afsluiten