Presentatrice Dionne Stax heeft ineens piercing op opvallende plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax laat plots zien dat ze een ringetje op een bijzondere plek heeft!

Dionne Stax heeft piercing op bijzonder plekje

De knappe presentatrice Dionne Stax heeft veel harten gestolen met haar prachtige uiterlijk en leuke karakter. De blondine heeft iets stoers maar ook iets zachts. Sommige mensen vragen zich af en toe misschien af of Dionne ook een nog onontdekt randje heeft. Zou Dionne ergens heel goed in zijn dat niemand weet? Of heeft ze andere bijzondere dingen? Het zijn vragen die waarschijnlijk nooit echt beantwoord gaan worden, want Dionne laat niet heel veel privé zaken los. Dit keer besloot Dionne op haar Instagram een keer een foto in een wat meer privé setting te delen. Zo is op onderstaande afbeelding te zien dat Dionne op een avond geniet van een flink glas rode wijn. Daarnaast is nog iets erg opvallends te zien, namelijk Dionne haar grote piercing. De piercing zit halverwege Dionne haar oor. Sommige mensen dragen en klein steentje of ringetje, maar Dionne kiest voor een erg opvallend exemplaar. Zou dit stiekem een beetje haar stoere kant onthullen? En zou Dionne nog meer piercings hebben op plekken die niemand weet?

Dionne Stax met piercing

Dionne Stax kan haar geluk niet op met familie

Presentatrice Dionne Stax geeft ontzettend veel om haar gezin en familie. Regelmatig komt er een foto of video voorbij van haar ouders en zus. Ook gaat het gezin nog regelmatig met elkaar op vakantie, wat best bijzonder is op de leeftijd die Dionne heeft. Natuurlijk is Dionne Stax ook ontzettend druk met haar werk als presentatrice en kan ze dus niet altijd tijd maken om haar gezin te zien. Vaak is Dionne ook voor opnames in het buitenland te vinden. Toch was het dit keer weer raak voor een kleine reünie met haar dierbaren. Dionne komt oorspronkelijk uit het dorpje Boxmeer in Brabant en het ziet ernaar uit dat ze daar dus weer even gezellig op bezoek is.

Dionne Stax met familie

Lees ook: Dionne Stax geniet van vlug ritje met vrouwelijke collega: ‘Blij dat ik glij’

Dionne Stax deelt spannende behind the scenes

Eén van de programma’s waar Dionne Stax al meerdere jaren en seizoenen presentatrice voor is, is het tv-programma Van Onschatbare Waarde. Het nieuwe seizoen is eindelijk weer begonnen en echte fans kunnen niet wachten om weer naar het programma te kijken. In het programma mogen ‘gewone’ burgers langs komen in een studio met experts. Hier kunnen zij hun oude spullen laten taxeren en de waarde schatten. Zoals altijd zitten er soms mensen bij die denken dat ze bijvoorbeeld een fortuin in handen hebben met een oud beeldje of schilderij, en dan blijkt het nep of niks waard te zijn. Toch zijn de leukste momenten wanneer het blijkt dat iets wél van heel veel waarde is. Dan kunnen de deelnemers hun geluk niet op en voor presentatrice Dionne is dat ook erg leuk natuurlijk. Op Dionne haar Instagram account deelt ze een link naar een aantal foto’s die achter de schermen zijn gemaakt bij het programma. Dat zijn dus beelden die normaal niet te zien zijn.

Bekijk de foto’s hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!