Dionne Stax geniet van vlug ritje met vrouwelijke collega: ‘Blij dat ik glij’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax en Carrie ten Napel weten altijd de grootste avonturen te beleven, maar deze keer maken ze het samen wel heel spannend! 

Fans van Dionne Stax hebben een topweek. De blonde presentatrice is namelijk weer terug op de buis met haar programma Droomhuis Gezocht! Logisch dus dat kijkers door het dolle zijn. We mochten namelijk weer genieten van de beeldschone blondine terwijl ze Nederland hielp hun, je raadt het al, droomhuis te vinden, deze keer op het prachtige eiland Madeira! Je zou er stikjaloers van worden. En deze keer niet eens zozeer van het huis. Want het waren vooral de avonturen die Dionne met haar collega beleefde die je hart sneller deden kloppen!

Dionne Stax beleeft spannende avonturen met collega Carrie ten Napel

Zo blijkt namelijk dat Dionne Stax er een flink spannende boel van maakt. En gelukkig voor ons werd het allemaal vastgelegd op camera! Hier kan je alles zien. Dionne filmt namelijk alles terwijl de dames bijna gillend tegen elkaar aan kruipen. En wij snappen het wel! Want van deze fratsen zou iedereen z’n adem inhouden! Dionne en Carrie kruipen namelijk samen in een klein toestel waarmee ze met een rotvaart over de Portugese straten glijden. In het bijschrijft bij het filmpje suggereert Dionne dat haar programma een soort crossover maakt met Te land, te zee en in de lucht-onderdeel ‘Blij dat ik glij’! En de dames vinden het overduidelijk flink spannend. Zo kunnen ze zich qua volume nauwelijks inhouden! Denk die blozende wangetjes en oogverblindende glimlach erbij, en het plaatje is compleet. Je kan je ogen er bijna niet vanaf houden! Al is dat ook wel verstandig, want één blik op hoe snel het uitzicht voorbij racet en je kan je maag vasthouden. Gelukkig voor Dionne en Carrie weten twee heren hen nog goed te begeleiden.

Dionne Stax en Carrie ten Napel kruipen met vreemde mannen in razendsnelle glijbaan

Want Dionne Stax en Carrie ten Napel stappen natuurlijk niet alleen in zo’n levensgevaarlijk voertuig. Nee, daar moeten wat bekwame heren bij. Zo filmde Dionne zichzelf terwijl ze razendsnel door de straten van Madeira glijdt. Met zo af en toe een bezorgde blik naar achteren weet ze het avontuur nog nét te overleven, lijkt het wel. Gelukkig wel met dolle pret. Het mag haar hart dan flink sneller doen kloppen, Dionne heeft er natuurlijk wel een grote glimlach bij. En daar kunnen de heren ook wel om lachen. Stoer vinden we het in ieder geval allemaal. Ook mensen in de comments hebben alle respect voor de dames, al weten we niet allemaal waar we nou precies naar hebben gekeken. De exacte activiteit mag dan onbekend zijn, de adrenaline snappen we natuurlijk. En daar gaat het uiteindelijk ook om!

Fans Dionne Stax dolblij met terugkeer Droomhuis Gezocht

Die spanning zien fans van Dionne Stax wel vaker terug. Zo zijn we ook allemaal zéér geinvesteerd in de huis-keuzes van de deelnemers aan haar programma. Je mag het stel dan niet kennen, Dionne weet je toch geinteresseerd te maken in hun toekomst! “Ik zit nu naar jullie programma te kijken heerlijk om te zien wordt erg leuk gepresenteerd!”, schrijft een fan die geeneens weg kan kijken van het programma. Ook in de comments van de show zelf lopen de spanningen hoog op. Want één nadeel: precies welk huis de deelnemers kopen wordt niet bekend gemaakt. Nou, daar hebben fans wat over te zeggen. Een voorkeur hebben we natuurlijk allemaall. “En??? Hebben ze huis 3 gekocht?”, schrijft één kijker ongeduldig. Nou nog hopen dat Dionne het leest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...