Prachtige schaatssters gaan los met TikTok-video’s: geniet van Robin Groot, Pien Hersman en Joy Beune!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Schaatssters Pien Hersman, Robin Groot en Joy Beune zijn overduidelijk goede vriendinnen. Ze plaatsen vele Tiktok-video’s met elkaar en laten al hun kanten zien!

Pien Hersman, Robin Groot en Joy Beune weten wel goed hoe ze hun volgers moeten verassen en vermaken! Ze plaatsen namelijk spontaan beelden met elkaar in Tiktok-video’s. Dan kan je precies zien hoe goed bevriend de schaatssters wel niet zijn.

Schaatssters Pien Hersman, Joy Beune en Robin Groot plaatsen veel Tiktok-video’s samen

Pien Hersman, Joy Beune en Robin Groot vinden het erg leuk om Tiktok-video’s te maken samen en gelukkig plaatsen ze die video’s dan ook! Zo kan iedereen meegenieten van de prachtige dames die leuke scenario’s uitspelen en dansen op de muziek. Soms maken ze met z’n drieën een video maar ook in tweetallen. De dames gaan hoe dan ook helemaal los met de video’s want je kan elke week sowieso wel een leuke video verwachten van de mooie schaatssters.

De meest recente Tiktok-video die Pien Hersman heeft geplaatst is dan ook samen met haar goede vriendin Robin Groot! In de video zie je de tekst staan; ”Mam: Met wie ga je daarheen?” En dan zie je Pien Hersman in de video staan wanneer opeens Robin Groot van achteren tevoorschijn komt en ze daarna samen lachen om het moment. Zo zien we een leuke en grappige kant van de dames want ze zijn erg vaak samen!

Bekijk zelf de video zelf door hier te klikken!

Schaatssters Pien Hersman, Joy Beune en Robin Groot plaatsen veel Tiktok-video's samen

De Tiktok-video’s van Robin Groot, Joy Beune en Pien Hersman

Niet alleen Pien Hersman plaatst video’s met de andere twee schaatssters Robin Groot en Joy Beune, ze plaatsen echt alle drie geweldige beelden om te bekijken op Tiktok! Robin Groot heeft bijvoorbeeld voor het laatst een video geplaatst waarbij ze samen op de bank zitten en Robin niet erg enthousiast kijkt, want Pien Hersman is er blijkbaar volgens Robin alweer! Maar Pien zegt dan dat het haar tweede huis is. Gelukkig dansen de twee schaatssters dan gezellig met elkaar in de woonkamer. En daarvoor heeft de blondine ook een video gefilmd met beide schaatssters, Pien Hersman en Joy Beune! Ze dansen daarop op een bekend nummer op TikTok waarbij iedere dame een kort dansje doet en daarna met zijn allen aan het dansen zijn. De comments op deze video zijn dan ook gevuld met leuke opmerkingen!

Klik hier om de video’s zelf te bekijken. Alle drie de schaatssters; Joy Beune, Robin Groot en Pien Hersman vinden het hartstikke leuk om TikTok-video’s te maken samen, en daar zijn alle volgers natuurlijk hartstikke blij mee!

Pien Hersman en Robin Groot zitten op elkaars lip

Schaatsster Pien Hersman op Tiktok

Onze prachtige schaatsster Pien Hersman plaatst dus maar al te graag Tiktok-video’s op haar Tiktok account. Daar zie je vooral ook andere leuke schaatssters voorbij komen en tussendoor momenten uit haar trainingen en haar dagelijks leven. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Robin Groot heeft een Tiktok account

Natuurlijk maakt schaatsster Robin Groot ook leuke video’s op haar Tiktok-account. Daar plaatst ze veel leuke momenten met vriendinnen en haar mede-schaatssters Pien en Joy. Het is het dus ook zeker waard om hier een kijkje te nemen!

Joy Beune zit op Tiktok

Onze Joy Beune heeft ook een Tiktok pagina! Daarop staan helaas niet zo veel Tiktok-filmpjes op. Gelukkig komt de blondine wel veel voorbij op de Tiktok kanalen van Robin en Pien! We kunnen dus alsnog genoeg leuks bekijken van de prachtige Joy Beune.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.