Prachtige schaatsster Robin Groot maakt vlugge foto vanuit kleedhokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans overladen haar gelijk met complimentjes om die reden. 

Natuurlijk ziet Robin Groot er in haar schaatspakjes al leuk uit. Maar het schaatsseizoen is officieel voorbij en dat betekent dat je Robin nog veel vaker in haar gewone outfits zal zien. Maar niet getreurd: ook die outfits zien er gewoon super leuk uit. Kijk maar mee naar de nieuwste foto van Robin Groot. De mooie schaatsster is namelijk bezig met het passen van wat nieuwe kleding en besluit om gelijk maar een foto te maken voor haar fans. Die kunnen op die manier gelijk meegenieten van de mooi outfits die Robin voor hen heeft voorbereid. De mooie schaatsster weet met haar pakjes altijd wel een goede indruk te maken en ook nu lijkt het erop dat ze de plank niet mis heeft geslagen. Robin weet met haar mooie foto weer een flink groot deel van haar volgers blij te maken.

Robin Groot draagt graag strakke pakjes

Misschien had je het al een beetje door vanwege al die mooie schaatspakjes, maar Robin draagt graag hele strakke outfits. En dat merk je hier ook weer een beetje. De mooie blondine heeft een outfit uitgekozen, waarbij de stof zo strak om haar figuur heen zit, dat je eigenlijk alles kan zien. Het verhult niet zoveel als je van een shirt met lange mouwen zou verwachten. Maar goed, daar hoor je dan ook verder niemand over klagen. De mooie blondine heeft absoluut weer een goede foot online gezet. Haar volgers zijn dan ook zeer tevreden met dit plaatje. Ze genieten met volle teugen van het leuke kiekjes van Robin.

Wat een goede vormen heeft Robin Groot toch ook

Als er iets meteen opvalt aan de foto van de mooie blondine, dan is het wel dat haar geweldige vormen meteen heel erg goed opvallen. Dat is iets wat Robin met haar kleding altijd wel voor elkaar krijgt. De leuke schaatsster weet precies wat ze moet dragen om ervoor te zorgen dat ze het meeste opvalt tussen alle andere vrouwen online. En haar fans zijn haar daar erg dankbaar voor. Die genieten enorm van de leuke kiekjes die Robin met hen weet te delen. Robin is voorlopig ok nog niet van plan om te stoppen met het delen van al die mooie foto’s, dus daar hebben haar fans maar geluk mee.

Robin Groot maakt graag leuke foto’s

De mooie schaatsster is graag bezig met het maken van leuke foto’s voor haar fans. Dat doet ze niet alleen, want vaak schakelt ze daar ook nog de hulp voor in van een van haar bekende schaatsvriendinnen. Zo gaat ze graag op de foto met niemand minder dan Pien Hersman. En de twee dames weten met zijn tweeen altijd plaatjes te maken, waar hun beide volgers toch wel weer zeer gelukkig van worden. Met al die mooie foto’s is het ook niet zo gek, dat Robin Groot populairder is dan ooit. Mocht ze ooit willen stoppen met schaatsen, dan ligt een loopbaan als model, zeker in het verschiet.

Meer zien van Robin Groot kan op Instagram

Als je nou nog meer van Robin Groot wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...