Prachtige schaatsster Michelle de Jong laat zich beminnen door Joy Beune en Pien Hersman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michelle de Jong staat weer prachtig op de foto en laat zich flink beminnen door Joy Beune en Pien Hersman!

Michelle de Jong is momenteel in Castagneto Carducci, een gemeente in Italië. Ze is er hier eventjes uit tijdens trainingen voor wat rust. Het is erg mooi in deze gemeente met leuke oude dorpjes. Je kan er dus erg op jezelf zijn. Michelle heeft twee prachtige foto’s gemaakt in zo’n dorpje en heeft deze op Instagram geplaatst. De foto’s blijven niet onopgemerkt voor haar goede vriendinnen en nieuwe teamgenoten Joy Beune en Pien Hersman. De drie dames liken en reageren op alle foto’s van elkaar de laatste tijd, dus dan zal een goede trio worden voor het team! Maar welk team?

Bekijk hier de foto’s en de reacties van Joy en Pien!

Michelle de Jong vakantie

De schaatscarrière van Michelle de Jong

Michelle de Jong is nu 24 jaar en heeft al ervaring op de Olympische Spelen. Daar werd ze dertiende in het klassement. Maar de topschaatsster laat weten dat ze dat de aankomende Olympische Spelen wel een stuk beter wilt doen. Naast dat ze de vorige keer deelnam aan de 500 meter, was ze ook reserve bij de 1.000 meter. Ze wil nu voor een goed resultaat gaan en denkt dat ze even goed is in die 500 en 1.000 meter. Michelle kampte vorig jaar met een scheenbeenblessure. Ze is hier in Februari aan geopereerd, waarvan ze zo goed als terug is en blij is dat ze dit met een nieuwe omgeving kan starten. In ieder geval vindt ze de sfeer erg leuk, omdat er veel aan teambuilding wordt gedaan. Haar ambities blijven hetzelfde als vorig jaar voor de blessure en dat is internationale medailles winnen! We zullen moeten afwachten of dat gaat lukken.

Meer zien van Michelle de Jong

Wil je nou meer zien van Michelle de Jong? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zet ze updates over het schaatsen op, maar ook mooie kiekjes uit het buitenland of leuke privébeelden. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.