Prachtige Kelly Piquet vermaakt zich overduidelijk prima zonder Max Verstappen (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Kelly Piquet is in het luxueuze Cannes samen met een vriendin helemaal los aan het gaan. Zit Max Verstappen dan thuis met het kindje?

Onze prachtige Kelly Piquet is helemaal los aan het gaan samen met een van haar goede vriendinnen terwijl ze in Frankrijk Cannes is. Maar betekent dit dan dan Max Verstappen thuis in zijn eentje moet letten op haar kindje Penelope?

Kelly Piquet gaat helemaal los en denkt niet aan Max Verstappen

Max Verstappen is zeker geen onderwerp voor Kelly Piquet, terwijl ze samen met een van haar goede vriendinnen in Cannes, Frankrijk is. De twee vriendinnen zijn alleen maar met zichzelf bezig en zijn veel bij het strand, terwijl ze heerlijke drankjes drinken! Ze hebben het hoe dan ook wel naar hun zin, vooral ook omdat het weer zo geweldig is in Cannes. In een van de foto’s draagt Kelly een blazer die jammer genoeg haar bovenkant bedekt, maar we kunnen wel haar onderkant goed bekijken! En in een andere foto zien we dat ze een wit met zwart topje en een bijpassend rokje draagt. Het zit strak genoeg waardoor je haar vormen perfect kan zien! Iedereen smult dan ook om de foto’s die ze heeft geplaatst.

We zien ook direct aan de foto’s die Kelly heeft geplaatst dat ze dus helemaal niet denkt aan Max, of haar dochtertje Penelope. Kelly zal vast wel denken dat die twee zich thuis wel kunnen vermaken samen. Zo kan Kelly ook eventjes genieten met een van haar vriendinnen. Wel is het fijn om ook te zien dat Kelly Max dus genoeg vertrouwt, want anders zou ze hem nooit alleen laten met haar dochter! Max Verstappen heeft het dan ook wel goed voor elkaar. Een prachtige vriendin die voor haar werk model is en een hartstikke lieve dochter die Max ook goed mag. Hij mag zeker niet klagen, want vele mannen zouden dit ook wel willen!

Klik hier om alle foto’s zelf te bekijken!

Kelly Piquet vermaakt zich overduidelijk prima zonder Max Verstappen

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van ons prachtige model Kelly Piquet? Kijk dan snel hieronder voor het Instagramkanaal van Kelly Piquet! Hier plaatst ze zeer regelmatig updates over haar dagelijkse leven. Ook zien we al haar reizen naar het buitenland en krijgen we af en toe te zien wanneer ze op vakantie is. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!