Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster tijdens Rondje Binnenhof (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de recente uitzending van Rondje Binnenhof zijn Marleen de Rooy en Gerri Eickhof in Brussel. Onverwachts zien ze Kysia Hekster verschijnen met verwennerij, waar Marleen wel erg enthousiast over is!

De meest recente aflevering van Rondje Binnenhof vond deze keer plaats in Brussel in aanloop naar de Europese verkiezingen. Marleen de Rooy en Gerri Eickhof ontmoetten daar verslaggeefster Kysia Hekster, die hen alles vertelde over de verkiezingen voor het Europees Parlement. Maar ze had ook een lekkere verrassing meegenomen!

Kysia Hekster weet Marleen de Rooy goed te verwennen

Verslaggeefster Kysia Hekster was recent te zien bij Rondje Binnenhof en wist Marleen de Rooy en Gerri Eickhof gelijk voor zich te winnen! Ze had namelijk voor iedereen koffie en croissantjes meegenomen. Vooral Marleen smulde enorm van de lekkernijen die Kysia had meegebracht. In de aflevering waren ze constant aan het lachen en contact aan het leggen met elkaar. Mensen vragen zich dan ook af of de twee elkaar al goed kennen, of misschien wel erg goede vriendinnen zijn! Hoe dan ook, het is duidelijk dat ze het erg goed met elkaar kunnen vinden en de aflevering verloopt erg soepel!

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster

Dit vinden mensen van verslaggeefster Kysia Hekster

Onder de recente aflevering van Rondje Binnenhof zijn er veel reacties geplaatst over Kysia Hekster. Gelukkig is er voor Kysia veel positiefs in de comments, zoals: ”Supernice om Kysia te zien. Hoe hard werkt zij wel niet? Brussel, Kiev, Den Haag: ze lijkt overal bezig.”, ”Dit was echt hartstikke leuk. Was leuk om Kysia eens buiten de correspondentie te zien.”, ”Kysia en Marleen! Mijn dag is weer goed.”, ”Hele leuke en informatieve aflevering! Kunnen jullie dit niet vaker doen? (Rondje Brussel?) Kysia was ook een uitstekende aanvulling.” en ”Kunnen we Kysia permanent aan Rondje Binnenhof toevoegen? Dat lijkt mij een heel goed plan. Erg leuk dat ze meedeed deze keer!”

Iedereen is erg positief over haar toevoegingen, en fans willen zelfs dat Kysia permanent aansluit bij Rondje Binnenhof! Ook was de hele aflevering in Brussel een groot succes en zouden mensen de locatie wel vaker willen zien in het programma. In ieder geval was het een enorm succes en wie weet zullen ze iets doen met alle positieve feedback en kunnen we Kysia vaker zien in Rondje Binnenhof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.