Pip Pellens houdt van romantiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Pip Pellens houdt van Valentijnsdag. Samen met haar vriend Pim Wessels maakt ze het meeste van deze romantische dag. Al heeft Pip aan één dag niet genoeg. Ze leeft al de hele week toe naar de dag van de romantiek.

Pip is al de hele week in een romantische bui. Het begon allemaal toen ze met een verliefde blik een foto deelde, waarin ze poseert in het shirt van vriendje Pim. Misschien moet ze maar iets vaker zijn shirts lenen, want deze look is een winnaar. Hopelijk zorgt Pip er wel voor dat het weer helemaal in wordt om niets anders te dragen dan een overhemd. Dat zou nog eens een mooi Valentijnsdag cadeau zijn.

Ook haalt het stel graag herinneringen op. Zo deelt Pip een oude foto waarin zij en haar vriend dezelfde roze trui aan hadden voor hun negende Valentijnsdag samen. Dit jaar is toch even anders, maar Pip maakt het beste er van. Zo heeft ze de hele dag al gepland.

Het hart van Pip

Hoe Pip haar dag dan doorbrengt? Nou, met heel veel zoetigheid. Het is misschien een beetje cliché, maar iemand een hart cadeau doen op Valentijnsdag blijft een enorm romantisch gebaar. Zeker als dat hart vervolgens ook nog eens gevuld is met verrukkelijke makarons. Liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens.

Pip houdt iedereen op Instagram op de hoogte van haar romantische dag. Na al die zoetigheid besluit het stel om het ijs op te gaan. Je moet er natuurlijk van genieten nu het nog kan. En ergens heeft samen schaatsen ook wel iets heel romantisch. Het is niet de eerste keer deze week dat Pip op het ijs staat. Misschien is ze zich wel aan het voorbereiden op een Musical on Ice, met al dat schaatsen.

Romantische sferen

Misschien is Pip dit jaar wel in een extra romantische bui vanwege haar rol in de romantische comedy ‘just Say Yes’. De Nederlandse film komt binnenkort uit op Netflix en Pip speelt daarin de rol van bruidsmeisje. Misschien heeft het spelen van een bruidsmeisje er voor gezorgd dat Pip wat extra vaart achter haar relatie wil zetten. Het zou dus zomaar kunnen dat ergens het komende jaar de huwelijksbellen gaan klinken voor Pip.

Lees ook: Het ochtendritueel van Kim-Lian van der Meij

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?