Pip Pellens heeft iets op haar gezicht zitten op zeer foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram plaatst ze een zeer foto. Alleen heeft ze wat op haar gezicht.

Ook actrice Pip Pellens heeft filters ontdekt. De van nature wonderschone vrouw is momenteel ook aan het experimenteren en spelen met foto filters. Alleen waar de meeste mensen een filter zouden gebruiken om zichzelf een klein beetje mooier te maken, zet Pip allemaal dingen op haar gezicht. Het levert wel een grappige foto op, en ondanks alle ruis kan je nog steeds wel het beeldschone gezichtje van Pip zien, maar het is natuurlijk even wat anders dan waar mensen op hoopten. Toch weet Pip een bijzonder mooie foto te maken waar haar volgers zeker blij mee zijn.

Lees ook: Pip Pellens maakt je dorstig met foto in strak truitje

Zelfs onder de tijger stikkers is Pip nog beeldschoon

Zelfs als Pip haar hele gezicht onder plamuurt met tijger stikkers, ziet ze er nog steeds beeldschoon uit. De prachtige actrice heeft niet alleen een knap gezicht, met twee diepblauwe ogen die je tot in je ziel aankijken, maar ook een ontzettend goed . En dat komt in dit truitje absoluut goed naar voren. Het is zeker een van de betere outfits die Pip in haar kast heeft hangen. Ze mag dan ook veel vaker dit strakke truitje dragen.

Wanneer zie je Pip weer op televisie?

Het is alweer even geleden dat je Pip hebt mogen aanschouwen op televisie. Na haar exit uit Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Pip eigenlijk weinig grote dingen gedaan. Maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Pip verdient het namelijk om een grote ro ergens te mogen vervullen. Niet alleen is ze een hele goede actrice, maar ze is ook nog eens erg leuk om naar te kijken. En dat zorgt ervoor dat alles waar  ze in speelt gelijk een groot succes is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.