Pip Pellens heeft iets op haar gezicht zitten op zeer intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram plaatst ze een zeer intieme foto. Alleen heeft ze wat op haar gezicht.

Ook actrice Pip Pellens heeft filters ontdekt. De van nature wonderschone vrouw is momenteel ook aan het experimenteren en spelen met foto filters. Alleen waar de meeste mensen een filter zouden gebruiken om zichzelf een klein beetje mooier te maken, zet Pip allemaal dingen op haar gezicht. Het levert wel een grappige foto op, en ondanks alle ruis kan je nog steeds wel het beeldschone gezichtje van Pip zien, maar het is natuurlijk even wat anders dan waar mensen op hoopten. Toch weet Pip een bijzonder mooie foto te maken waar haar volgers zeker blij mee zijn.

Lees ook: Pip Pellens maakt je dorstig met foto in strak truitje

Zelfs onder de tijger stikkers is Pip nog beeldschoon

Zelfs als Pip haar hele gezicht onder plamuurt met tijger stikkers, ziet ze er nog steeds beeldschoon uit. De prachtige actrice heeft niet alleen een knap gezicht, met twee diepblauwe ogen die je tot in je ziel aankijken, maar ook een ontzettend goed lichaam. En dat lichaam komt in dit truitje absoluut goed naar voren. Het is zeker een van de betere outfits die Pip in haar kast heeft hangen. Ze mag dan ook veel vaker dit strakke truitje dragen.

Wanneer zie je Pip weer op televisie?

Het is alweer even geleden dat je Pip hebt mogen aanschouwen op televisie. Na haar exit uit Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Pip eigenlijk weinig grote dingen gedaan. Maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Pip verdient het namelijk om een grote ro ergens te mogen vervullen. Niet alleen is ze een hele goede actrice, maar ze is ook nog eens erg leuk om naar te kijken. En dat zorgt ervoor dat alles waar  ze in speelt gelijk een groot succes is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.