Pijnlijk: de 3 meest ongemakkelijke zoen-momenten van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De boeren van Boer Zoekt Vrouw maakten hun definitieve keuze bekend. Bij dit speciale moment hoort natuurlijk ook een betekenisvolle eerste zoen. Dat lukte lang niet even goed bij iedereen…

Boerin Janine wil dat Chris loskomt

Die arme Janine is elke aflevering al enorm nerveus. Het was wachten tot de leuke blondine een beetje los durfde te komen. Helaas blijft ze dit enorm lastig vinden. Wanneer Janine haar vrienden op bezoek komen vraagt ze uit wanhoop of hun voor haar kunnen kiezen. Toch moet Janine natuurlijk zelf bedenken wie ze leuker en knapper vind. Daarom besluit de boerin om haar beide mannen even apart mee te nemen. Eerst is de beurt aan de verlegen Christiaan om zichzelf nog even extra te laten zien. Janine blijft maar proberen om een iets vloeiender gesprek met hem te hebben maar ze moet naar eigen zeggen de woorden in Christiaan zijn mond leggen. Uiteindelijk vraagt Janine of hij als hij wat comfortabeler is wat meer los durft te komen of dat dit het echt is. Christiaan is duidelijk: ”dit is het wel.”

Boerin Janine duikt weg voor kus van Sander

Yvonne komt langs om te vragen voor wie Janine nou echt gevoel heeft en Janine barst wederom in tranen uit. Haar verstand lijkt Sander te zeggen maar ze voelt zich meer aangetrokken tot Christiaan. Uiteindelijk moet ze kiezen en met pijn in haar hart kiest Janine toch voor Sander. Sander is dolgelukkig en wil Janine gelijk een flinke zoen op haar mond geven. Janine vond het ook enorm fijn zoals je hieronder kan zien…

Boer Evert maakt bijzondere keuze

De Drentse boer Evert is nogal stil en verlegen maar zijn overgebleven twee vrouwen Nans en Maud zijn allebei gek op hem. Iedereen die BZV kijkt zou denken dat Evert gaat kiezen voor Nans, ze hebben soms wat lichamelijk contact en Nans lijkt een stabiele vrouw. Aan de andere kant is daar Maud, die een 4 pagina lang essay schreef over haar gevoel voor Evert. Boer Evert vertelt Yvonne dat hij verliefd is. Tijdens het keuze moment wachten de dames in spanning af. Wanneer Evert tot iedereens verbazing Maud kiest, kan haar geluk niet op. Ze wil hem het liefst knuffelen en zoenen maar Evert blijft braaf bij de veilige drie kussen op de wang. Natuurlijk laat Maud dat niet gebeuren en bij de eerste kus op de wang draait ze snel haar mond ervoor. Enorm ongemakkelijk om aan te zien, boer Evert weet niet wat hem overkomt. Als de twee later op bezoek gaan bij Maud haar zus kun je zien dat ze het zoenen geoefend hebben en gaat het een stukje beter.

Boer Evert en Maud

Blonde Wendy wil niet met boer Rob slapen

Boer Rob besloot alles even anders te doen en nog voor het officiële stem moment Wendy de liefde te verklaren. Wendy geeft heel eerlijk toe dat zij nog niet zoveel gevoelens voor Rob heeft. Boer Rob hoort dat natuurlijk niet want hij kan alleen maar aan zichzelf denken. De twee blijven maar kussen alleen dit lijkt een stuk meer vanuit Rob te komen. De twee gaan ook een romantisch weekend weg. Gelukkig weet Wendy voor zichzelf op te komen als het gaat om de kamer verdeling. Het hotel geeft aan twee aparte kamers te hebben of één voor samen. Wendy vraagt uitgebreid of de bedden uit elkaar kunnen, wanneer dat niet zo is wil ze een aparte kamer. Heel begrijpelijk want Rob kan maar niet van haar afblijven. Terwijl Rob niks liever zou willen zegt hij in onderstaand filmpje:  “Maar ik weet het, ik weet het. Don’t jump on each other.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.