Pien Hersman en Robin Groot zitten op elkaars lip en dat zorgt voor irritatie (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Schaatssters Pien Hersman en Robin Groot hebben een zwak voor elkaar. Inmiddels lijkt het erop dat de twee zowat samenwonen! Toch beginnen de eerste scheurtjes in hun relatie zichtbaar te worden…

Onze twee lieve schaatssters Pien Hersman en Robin Groot blijken niet altijd even lief te zijn tegenover elkaar! Ze zitten elkaar blijkbaar erg op elkaars lip. Daarom zien ze er ook zo geïrriteerd uit in deze video!

Robin Groot en Pien Hersman hebben ruzie

Onze prachtige schaatssters Pien Hersman en Robin Groot hebben samen een video opgenomen. In de video zie je eerst Robin op de bank zitten en vragen: ”Ben je nou alweer hier?” Robin ziet er behoorlijk geïrriteerd uit! Dan verschijnt opeens Pien in beeld en zegt: ”Ja duh, dit is mijn tweede huis.” Het is overduidelijk dat Pien wel erg vaak bij Robin is! Daarna schrikt iedereen van deze beelden, want opeens zeggen de twee schaatssters dat het allemaal een grapje is! Ze dansen en stuiteren samen in de woonkamer en zijn zo hyper als het maar kan! Gelukkig maar, ze hebben dus geen echte ruzie gehad; het was allemaal maar een grote grap zodat iedereen even kon genieten van de twee als actrices!

In de reacties op de leuke video reageert Robin dan ook met: ”Jij zuigt energie.” Verder reageren meerdere fans op het bericht met de bekende hartjesogen emoji’s en zegt iemand ook: ”Jullie twee zijn echt de schattigste!!” Het is gelukkig voor iedereen ook echt duidelijk dat het een grapje is en ze hebben het leuk gevonden om naar te kijken. Hoe dan ook zie je de twee schaatssters namelijk heerlijk op en neer springen van voor naar achter in de video!

Klik hier om het zelf te bekijken!

Pien Hersman en Robin Groot zitten op elkaars lip

Meer zien van Robin Groot en Pien Hersman

Wil jij nou nog meer zien van de schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette vooral beelden van zichzelf in haar schaatspakjes. Hier zijn de perfecte vormen van Pien goed te bewonderen. Ook deelt ze steeds meer heerlijke foto’s van haar vakanties en vrije dagen.

En ook Robin Groot heeft een Instagramkanaal. De blondine plaatst vooral veel beelden van de strakke schaatspakjes die ze draagt en is ook te zien met vriendinnen en wanneer ze op vakantie gaat. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op de pagina’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!