Pfoe! Maxime Meiland deelt heerlijke foto in pakje met strakke rits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Maxime Meiland maakt haar volgers helemaal gek met een foto in dit heerlijke, strak dichtgeritste pakje.

Maxime Meiland trekt heerlijk pakje aan voor volgers

Maxime Meiland, bekend van Chateau Meiland, is razend populair geworden na de drama-reality serie op televisie. Intussen heeft ze met 575 duizend volgers al heel wat bekende Nederlanders ingehaald op Instagram. Met zo’n ontzettend grote aanhang, moet ze natuurlijk wel interessant blijven, anders verliest ze die aanhang ook weer net zo snel. Zo werkt dat namelijk op het internet. Gelukkig weet Maxime precies wat ze moet plaatsen om haar Instagram interessant te houden voor haar volgers. Onlangs plaatste ze weer zo’n heerlijke foto. Op de foto draagt ze een ontzettend strak, zwart, denim pakje met een rits die aan de voorkant helemaal tot bovenaan doorloopt. De hals is weer lekker laag uitgesneden, dus we krijgen wederom een prachtig inkijkje te zien van de televisiester. Om haar outfit af te maken heeft ze leuke, ronde oorbellen ingedaan met luipaardprint en haar telefoon draagt ze als schoudertasje. Met haar beeldschone ogen kijkt ze liefelijk de camera in. Wat een heerlijke foto weer, Maxime!
Zonder kleding ligt Maxime Meiland in bed tijdens deze video

Maxime Meiland heeft een succesvol leventje voor zichzelf opgebouwd. Zo heeft ze heel wat merken achter haar staan waar ze regelmatig iets voor promoot en is ze gelukkig getrouwd met de man van haar dromen. Daarnaast is ze natuurlijk ook nog moeder van twee prachtige dochtertjes. Onlangs was Maxime Jarig en kreeg ze in de vroege morgen een grote verrassing van haar gezinnetje. De man van Maxime, Leroy filmt hun dochtertje Claire voor de slaapkamerdeur van mama. Claire mag de deur open doen en het licht aanklikken en dan begint Leroy Lang zal ze leven te zingen. Claire begint vrolijk mee te doen, maar heeft door dat Maxime nu net pas wakker is en doet gelijk zachtjes om mama niet lastig te vallen. Het ziet eruit alsof de blondine deze verrassing heel erg kan waarderen. De video eindigt met een foto van een kledingloze Maxime die in bed ligt met een ontbijtje, een cadeautje én alle twee haar kids ernaast. Wat een leuke verjaardagsverrassing!
Maxime Meiland laat op het nippertje de bruiloft doorgaan

Onlangs hebben Maxime en haar man Leroy het jawoord tegen elkaar gezegd. De foto’s die Maxime op haar Instagram had gezet waren dan ook ontzettend romantisch en sprookjesachtig om te zien! Tóch had ze bijna de bruiloft afgekapt. De laatste aflevering van Chateau Meiland eindigde laatst in het grote feest van de bruiloft van Maxime, maar voorafgaand zie je nog een aantal clips van de voorbereiding. In deze video hebben Maxime en Leroy het over hun dans. Ze moeten nog flink oefenen, maar de blondine vertelt dat ze haar verloofde nooit meer ziet. Hij is altijd werken volgens haar en de irritatie daarover begint op te lopen. “Je kan nu nog teruggaan hè Max, of Leroy” Klinkt er op de achtergrond. Maxime reageert: “Ja dág, dan betaal ik de helft en heb ik nog geen feest. Nee, we laten het sowieso doorgaan en daarna zien we wel verder”. Het klinkt allemaal heel heftig, maar dan begint Maxime gelukkig te lachen. Het was een grapje! Ze zijn intussen dus ontzettend gelukkig getrouwd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!