Pete Davidson is een vampier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen geheim dat vrouwen op mannen met humor vallen. Maar wat komiek Pete Davidson betreft moet hij de grappigste man op aarde zijn. Dit wandelende slaaptekort jaagt namelijk met sneltreinvaart door de mooiste dames heen. Na zijn afgebroken verloving met zangeres Ariana Grande is hij niet stoppen en wordt hij gespot met de ene na andere schone aan zijn zijde. Hoe?

Tijdlijn

De komiek die voornamelijk bekend is van de langlopende wekelijkse programma Saturday Night Live houdt er een nogal veelbesproken liefdesleven op na. Hij begint langzamerhand beroemder te worden om zijn dating life dan zijn daadwerkelijke werk. Wat natuurlijk zijn goed recht is. Er zijn genoeg acteurs op te noemen met een veelbesproken reeks exen. Er is een boekwerk te schrijven over Leonardo DiCaprio liefdesverleden. Maar Dicaprio maakt het zichzelf dan ook wel moeilijk door een leeftijdsgrens aan zijn vriendinnen te koppelen zo gezien deze grafiek:

bron: reddit via u/TrustLittleBrother

Voordat Davidson Grande aan de haak wist te slaan, had hij twee jaar een relatie met ene Cazzie David, dochter van niemand minder dan legendarische comedyschrijver Larry David. Pas na de afgebroken verloving met Ariana Grande kreeg Davidson pas echt de smaak te pakken. Op de kleine zangeres volgde kort actrice Margaret Qualley (Dochter van Andie Macdowell), daarna Kate Beckinsale. Ook dat hield niet lang stand. Zijn troost zocht hij bij de net 18 jaar oude Kaia Gerber. Hier begint er zich een trend te ontwaren. Want: weer dochter van een beroemdheid. Gerber is namelijk de dochter van supermodel Cindy Crawford.

Hipstervampier

Wat wij heel graag willen weten is hoe hij dit in hemelsnaam voor elkaar krijgt. Bij DiCaprio snappen we het goed. Maar Davidson? Hij ziet eruit alsof hij sinds het jaar 2000 geen slaap meer heeft gehad. En zijn willekeurig geplaatste plakplaatjes op zijn slungelige lijf zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Op Twitter vraagt men dit zich ook al af.

Onze conclusie is dat hij een vampier is. Vampiers moeten ook met de tijd meegaan en daarom heeft hij zich een hipsterlook aangemeten om het te verhullen. Denk erover na: Hij is bleek, dun en komiek. Komieken treden ’s avonds op en zien maar weinig daglicht. Een perfect excuus voor een vampier. Daarnaast heeft hij kortstondig met Kate Beckinsale gedate. Beckinsale is de ster van de Underworld films, waarin ze, ja hoor: een vampier speelt. Hij wilde haar natuurlijk uithoren en uitvogelen of zij niet stiekem ook een vampier is! Maar waarom zou je een vampier daten? Wat vampiers hebben en wij niet is, naast Big Dick Energy blijkbaar, het eeuwige leven. En wie wil dat nou niet? De dames hoeven alleen maar eventjes Davidsons bakkes te aanschouwen en daarna ben je set for life! Kijk maar, zijn exen zien er allemaal heel goed uit nadat ze van Davidson af zijn:

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?