Perfecte activiteiten voor op de #DagVanDeErectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze ‘Dag van de E*****e’ op 7 maart wordt er even stil gestaan bij hét apparaat dat verantwoordelijk is voor groei van de menselijke bevolking en tegelijkertijd misschien wel het ontketenen van vele oorlogen. Vandaag staat de tempel waarin het ego van de man zich huishoud, in erecte toestand welteverstaan, in de schijnwerpers.

Maar wat moet je nou doen op zo’n dag? Hoe vier je dat ? Mannenzaken is eens even goed rond gaan kijken en op zoek gegaan naar activiteiten die je met je vrienden en familie kunt doen op deze dag van de e*****e. Maak er een familiedagje van!

1. Tent opzetten

Elk jaar tijdens het kamperen is het weer een uitdaging. Die verrekte tent opzetten. Al die oude stokken die maar niet rechtop te krijgen zijn. Na jaren van gebruik blijken ze helemaal beurs te zijn en staan ze op een gegeven moment op knappen. Vele handen en ontzettend veel geduld is er vervolgens nodig om die oude tent eindelijk eens omhoog te krijgen. Er komt een heleboel getrek bij kijken voordat je uiteindelijk die voortent een beetje strak hebt staan. En heb je die ouwe tent eindelijk fier overeind, kun je geen haring vinden om ‘m mee vast te sjorren…

Trouwens, je hebt tegenwoordig ook van die pop-up tenten. Daar hoef je maar één flinke slinger aan te geven en hij staat zo overeind als de Eiffeltoren!

2. Helikopteren

Nederland vanuit vogelvlucht perspectief is toch anders dan dat je dagelijks gewend bent te zien terwijl je met beide beentjes op de grond staat. Een mooie rondvlucht per helikopter is daarom een leuk uitje om te doen met het gezin. Dat is eens een keer wat anders dan de dierentuin, CenterParcs of een Harry Potter-marathon.

Hopelijk tref je een helikopterpiloot die goed in staat is om met zijn joystick jullie door heel Nederland te helikopteren. Als je eenmaal het hele land door bent geslingerd, dan zul je meteen een mooie ervaring rijker zijn. Misschien kan het wel zorgen voor het opbloeien van die kinderwens die je ooit had om zelf piloot te worden. Lekker spelen met die joystick in de cockpit!

(Lees verder onder de video)

3. Handarbeid

Je kunt je weleens verliezen in de waan van alledag en in de bekende sleur terecht komen. Op zo’n moment is er niets lekkerder dan even uit je hoofd te komen en flink met je handen aan de slag te gaan. Of het nou flink trekken is aan dat onkruid in de tuin, het boenen van de vloer of houtbewerking. Belangrijk is in ieder geval dat je het met je eigen handen doet en dat je er flink wat energie in stopt. De bedoeling is immers dat het een uitlaatklep is!

Het leuke is, wederom, dat je dit niet alleen hoeft te doen op de Dag van de E*****e. Terwijl je flink aan het knutselen bent op je handvaardigheid, kun je gewoon in een kringetje gaan zitten en tegelijkertijd met elkaar wat handarbeid verrichten. Als je zou willen kun je zelfs wat producten uitwisselen zodat je die van elkaar af kan maken. Hartstikke gezellig, toch?

 

 

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten