Perfecte activiteiten voor op de #DagVanDeErectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze ‘Dag van de ’ op 7 maart wordt er even stil gestaan bij hét apparaat dat verantwoordelijk is voor groei van de menselijke bevolking en tegelijkertijd misschien wel het ontketenen van vele oorlogen. Vandaag staat de tempel waarin het ego van de man zich huishoud, in erecte toestand welteverstaan, in de schijnwerpers.

Maar wat moet je nou doen op zo’n dag? Hoe vier je dat ? Mannenzaken is eens even goed rond gaan kijken en op zoek gegaan naar activiteiten die je met je vrienden en familie kunt doen op deze dag van de . Maak er een familiedagje van!

1. Tent opzetten

Elk jaar tijdens het kamperen is het weer een uitdaging. Die verrekte tent opzetten. Al die oude stokken die maar niet rechtop te krijgen zijn. Na jaren van gebruik blijken ze helemaal beurs te zijn en staan ze op een gegeven moment op knappen. Vele handen en ontzettend veel geduld is er vervolgens nodig om die oude tent eindelijk eens omhoog te krijgen. Er komt een heleboel getrek bij kijken voordat je uiteindelijk die voortent een beetje strak hebt staan. En heb je die ouwe tent eindelijk fier overeind, kun je geen haring vinden om ‘m mee vast te sjorren…

Trouwens, je hebt tegenwoordig ook van die pop-up tenten. Daar hoef je maar één flinke slinger aan te geven en hij staat zo overeind als de Eiffeltoren!

2. Helikopteren

Nederland vanuit vogelvlucht perspectief is toch anders dan dat je dagelijks gewend bent te zien terwijl je met beide beentjes op de grond staat. Een mooie rondvlucht per helikopter is daarom een leuk uitje om te doen met het gezin. Dat is eens een keer wat anders dan de dierentuin, CenterParcs of een Harry Potter-marathon.

Hopelijk tref je een helikopterpiloot die goed in staat is om met zijn joystick jullie door heel Nederland te helikopteren. Als je eenmaal het hele land door bent geslingerd, dan zul je meteen een mooie ervaring rijker zijn. Misschien kan het wel zorgen voor het opbloeien van die kinderwens die je ooit had om zelf piloot te worden. Lekker spelen met die joystick in de cockpit!

(Lees verder onder de video)

3. Handarbeid

Je kunt je weleens verliezen in de waan van alledag en in de bekende sleur terecht komen. Op zo’n moment is er niets lekkerder dan even uit je hoofd te komen en flink met je handen aan de slag te gaan. Of het nou flink trekken is aan dat onkruid in de tuin, het boenen van de vloer of houtbewerking. Belangrijk is in ieder geval dat je het met je eigen handen doet en dat je er flink wat energie in stopt. De bedoeling is immers dat het een uitlaatklep is!

Het leuke is, wederom, dat je dit niet alleen hoeft te doen op de Dag van de . Terwijl je flink aan het knutselen bent op je handvaardigheid, kun je gewoon in een kringetje gaan zitten en tegelijkertijd met elkaar wat handarbeid verrichten. Als je zou willen kun je zelfs wat producten uitwisselen zodat je die van elkaar af kan maken. Hartstikke gezellig, toch?

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.