Paniek rondom Hélène Hendriks: waarom scoort ze wél als gast bij Vandaag Inside, maar niet als presentator van De Oranjezondag?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Hélène Hendriks scoort niet goed als presentatrice van De Oranjezondag. Maar als gast bij Vandaag Inside scoort ze wel goed! Maar waarom is dit het geval?

Er is veel kritiek op het programma De Oranjezondag, gepresenteerd door Hélène Hendriks. Het programma is nog maar net van start gegaan, maar volgens Tina Nijkamp en haar collega’s van Vandaag Inside, lijkt het nu al in de problemen te komen.

De Oranjezondag doet het niet goed

Hoewel Hélène Hendriks bij programma’s zoals Vandaag Inside en De Oranjewinter altijd veel complimenten kreeg en ook goede kijkcijfers behaalde, is dat bij haar nieuwe talkshow De Oranjezondag totaal niet het geval… Na slechts drie afleveringen zijn er enorm veel negatieve meningen over het programma, ook door haar mede-collega’s van VI en kijkcijferexpert Tina Nijkamp. De Oranjezondag verliep erg stroef volgens meerdere mensen, waarbij het leek alsof alles gepland en voorgeschreven was. Bovendien wordt er geklaagd over de te grote aanwezigheid van Rutger Castricum in het programma. In tegenstelling tot haar aanwezigheid bij VI, waar ze het wel goed lijkt te doen en erg ontspannen overkomt!

De Oranjezondag

Tina Nijkamp over ‘slechte’ programma De Oranjezondag

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft haar mening duidelijk laten horen over De Oranjezondag van Hélène Hendriks. Volgens Tina lijkt de setting niet neutraal en onprofessioneel. Er zijn zorgen dat Hélène te veel heeft geleund op haar eerdere successen, waardoor ze niet genoeg heeft geïnvesteerd in de structuur van haar nieuwe programma. Tina adviseert ook om meer urgentie uit te stralen.

“Ik zou Hélène toch écht aanraden om in plaats van die ronde tafel een ovale tafel te nemen en een iets neutralere setting te kiezen, want ik vind toch dat dat zomerse decor met al die planten veel te frivool is. Niet neutraal genoeg, niet afstandelijk genoeg”. Volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp is het overduidelijk dat er veranderingen nodig zijn om een beter programma te krijgen. Anders zal er weinig veranderen voor Hélène Hendriks…

Zelfs de VI mannen geven kritiek over De Oranjezondag

Zelfs de collega’s van Hélène Hendriks bij VI maken grapjes over De Oranjezondag. De Oranjezondag lijkt volgens de mannen nu synoniem te zijn geworden voor een gebrek aan diepgang en substantie. Ondanks de kritiek lijkt Hélène Hendriks vastberaden om ervoor te zorgen dat het programma een succes wordt. De vraag blijft echter of dat zal lukken, ja of nee. Hoe dan ook zullen de komende weken cruciaal zijn voor de toekomst van De Oranjezondag en Hélène Hendriks als presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.