Paniek in talkshowland: De Avondshow van Arjen Lubach verslaat Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Arjen Lubach doet goede zaken met programma en schuift ‘grote speler’ Vandaag Inside zo aan de kant!

Er is paniek in talkshowland. Vandaag Inside is namelijk een keer niet de grootste! Het programma werd verslagen door De Avondshow van Arjen Lubach. Moeten de heren van VI zich zorgen gaan maken? De Avondshow van Arjen Lubach had namelijk maar liefst 1.062.000 kijkers. Daarmee behaalde ze de tweede plaats op de kijkcijferlijst en versloegen ze dus Vandaag Inside. Toch hoeven de mannen van VI zich geen grote zorgen te maken. Zij behaalden, ondanks het hoge aantal van Arjen Lubach, alsnog 1.026.000 kijkers. Dit is een beetje hun gemiddelde score, dus geen zorgen voor de mannen. Wel erg knap van Arjen Lubach dat hij het programma zo even aan de kant schuift. Bekijk de hele kijkcijferlijst hieronder! De lijst is van 21 maart 2024.

Kijkcijferlijst

Wilfred Genee moet zich wel zorgen maken om Veronica Offside

De presentator van Vandaag Inside, Wilfred Genee, zit met zijn programma VI wel gebakken. Het programma loopt al een lange tijd erg goed. Toch moet hij zich wel zorgen maken om zijn andere programma, Veronica Offside. Dit loopt de laatste tijd namelijk totaal niet goed. De kijkcijfers van het programma zijn ongelofelijk laag. Zo scoorde ze laatst nog geen 150.000 kijkers! Andy van der Meijde en Wesley Snijder waren ook aanwezig bij het programma. Het zou natuurlijk kunnen dat het nieuwe programma van Hélène Hendriks, De Oranjezondag, veel kijkers overneemt en hier al wat voetbal nabespreekt. Dat komt voor Wilfred Genee natuurlijk niet zo goed uit. Als er niet snel iets aan die lage kijkcijfers wordt gedaan, kan het programma zomaar geschrapt worden.

Arjen Lubach

Meer zien van Arjen Lubach doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Arjen Lubach en zijn Avondshow? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Zo blijf je ook meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes, op een grappige manier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...