Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar ‘verrader’ Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Op Witte Donderdag speelde rapper Keizer de rol van Judas tijdens The Passion. In de media kreeg hij veel lovende kritieken over zijn zang- en acteerkunsten. Judas is de verrader, hij verraadde Jezus namelijk. rapper Keizer speelde deze verrader dus, maar was deze rol niet beter besteed aan Özcan Akyol, ook wel ‘Eus’ genoemd?

Eus heeft zijn ‘vriend’ Matthijs van Nieuwkerk namelijk flink verraden, door te beweren dat hij een gigantisch brulfilmpje van hem zou hebben. Het filmpje zou naar eigen zeggen erg heftig zijn. Hij had heel Nederland enorm nieuwsgierig gemaakt naar het brulfilmpje van Matthijs. Uiteindelijk bleek dit echt enorm mee te vallen. In het filmpje was een licht geïrriteerde Matthijs te zien, niks geks. Hij had zijn ‘vriend’ een flinke mes in zijn rug gestoken! De rol van Judas de verrader zou dus veel beter passen bij Eus.

Özcan Akyol

Özcan Akyol wordt flink bespaard bij Vandaag Inside

Na een aantal weken afwezig te zijn bij het programma Vandaag Inside, was Eus eindelijk weer te gast bij het programma. Hij wordt er van verdacht dat hij niet meer op kwam dagen, omdat hij bang zou zijn om flink aan de tand gevoeld te worden bij VI. Nadat uit was gekomen dat het brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk totaal niet heftig was en hij zijn vriend Matthijs heeft verraden, is hij een aantal weken niet bij Vandaag Inside aangeschoven. De mannen van VI staan er natuurlijk bekend om niemand te sparen en geen blad voor de mond te nemen! Nu was hij eindelijk weer aangeschoven en werd er veel spektakel verwacht.

Iedereen had verwacht dat Eus het flink lastig zou krijgen bij de mannen van VI, maar hij werd echt enorm gespaard. Het lijkt afgesproken zaak te zijn, want normaal gesproken branden de mannen van VI iemand helemaal af, zeker na zo’n ‘rel’. Wilfred heeft maar een aantal vragen gesteld en deze waren ook allemaal erg mild. Zo vraagt Wilfred bijvoorbeeld of het weer goed zit tussen hem en Matthijs. Hierop antwoordt Eus: ”Ja, wat mij betref wel, ja.”  Er zijn verder totaal geen lastige vragen gesteld. Hij is dus flink gespaard door Wilfred…

Eus

Eus toont geen ballen en vermijd pers

Ook na de aflevering lijkt hij er goed vanaf te komen. Wilfred Genee had hem dus flink bespaard. Hierdoor stond een verslaggever van RTL Boulevard buiten te wachten op Eus. Deze verslaggever wilde wél kritische vragen te stellen over de rel rondom het brulfilmpje. Helaas toont Eus wederom geen ballen en verlaat hij het programma zelfs via de achteruitgang. Hij gaf zelf ook al aan op zijn Instagram dat hij geen ballen had! Deze reactie had hij daarna snel verwijderd. Het was natuurlijk sarcastisch bedoeld, toch lijkt het dus wel echt zo te zijn.

Meer zien van Özcan Akyol doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Özcan Akyol, ook wel Eus genoemd? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina. Hier plaatst hij vooral beelden van zijn werk en geeft hij ook af en toe een kijkje in zijn privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!