Özcan Akyol in aanloop naar Nederland-Turkije ontmaskerd als stiekeme ’toeter Turk’ (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wedstrijd Nederland-Turkije staat op het programma. Voor Özcan Akyol betekent dit een avond vol gemengde gevoelens. Al laat hij doorschemeren op Instagram dat hij stiekem een ’toeter Turk’ is. 

Het Nederlands elftal neemt het in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap op tegen de Turken. Voor alle mensen met een Turkse afkomst een extra beladen wedstrijd. Dit geldt ook voor Özcan Akyol, ofwel Eus. De schrijver is geboren in Deventer en heeft zijn hele leven daar doorgebracht. Hoewel Özcan wellicht relatief weinig heeft met de Turkse cultuur en gemeenschap, blijft het wel zijn bloed. Hoewel hij grapt op zijn Instagram, lijkt het hem niet per se uit te maken wie wint. Dat laat hij zien met een bepaald t-shirt.

Özcan Akyol identificeert zichzelf als ’toeter Turk’ in aanloop naar Nederland-Turkije

Eus die houdt wel van een grapje, zo blijkt maar weer. Hij zette een foto op zijn verhaal op Instagram van zijn stuur met de tekst ‘The day after. Ik kan me moeilijk beheersen’. Hiermee doelt hij natuurlijk op claxon. De Turken staan bekend om het ’tuuteren’ en dit is exact wat gebeurde in grote Nederlandse steden nadat het Turkse elftal hun wedstrijden won op het EK. Nu staat het potje Nederland-Turkije op planning en zal dit naar verwachting alleen maar heftiger worden. Bij winst van Turkije zullen de Nederlandse Turken naar alle waarschijnlijkheid voor veel onrust zorgen in het verkeer.

Özcan Akyol blijkt neutrale supporter tijdens kwartfinale Nederland-Turkije

Eus lijkt een echte waarzegger te zijn. Hij had namelijk al een t-shirt gekocht waarop zowel de Turkse als Nederlandse vlag staan afgebeeld. Laat dit nou net een kwartfinale zijn van het EK in Duitsland. Hij heeft het over intuïtie, maar hij kocht dit shirt natuurlijk niet met voorbedachte rade. Het shirt kunnen zijn twee kinderen in ieder geval mooi dragen deze zaterdag, al helemaal als de kinderen neutraal zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...