Orgasmes voor wereldvrede

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
goede worst
Foto door Edwin Jaulani via Pexels

Op de kortste dag van het jaar is het Wereld Orgasmedag. Een dag om te streven naar een collectief orgasme om positieve energie de wereld in te s*****n. 

Het initiatief komt uit 2006. Het idee was dat over de hele wereld iedereen die een orgasme had, moest denken aan wereldvrede. Dat zou een golf van goede vibes en energie overbrengen dat ras, religie en landen transcendeert. Sinds dat initiatief is natuurlijk inmiddels de wereldvrede bereikt, zoals we allemaal hebben gemerkt. Dus anno 2019 is het tijd om onze orgasmes op iets anders te richten.

Voor de vrouwen op Badr Hari en Rico Verhoeven bijvoorbeeld. Ze hebben een goede dag uitgekozen voor hun kickbokswedstrijd. Want wisten ze dat het Wereld Orgasmedag was of is het toeval? In ieder geval kunnen beide kanten van de ring wel wat (ge)steun gebruiken.

Richt de pijlen op Johnson

De Britten doen het natuurlijk weer net iets anders en zonderen zich af met een eigen nationaal orgasmedag op 10 augustus. Typisch. Maar dat is wel slechte timing van ze, want nu kunnen ze zelf niet k********n om positieve energie te sturen. Die positiviteit is hard nodig. Hoewel het eruit ziet dat die Brexit toch een keer gaat komen. Boris Johnson wist namelijk zijn positie te verstevigen in de verkiezingen van 12 december. Toch is het zo’n moeilijk proces geweest dat er nog altijd kinken in de kabels kunnen zitten.

Om ze op weg te helpen kunnen de pijlen ook op Boris Johnson gericht worden. Denk tijdens een batspartij goed en hard na over Boris Johnson. Houd hem in gedachte en beeld hem in. Zie hem goed voor je. Stel je voor hoe hij de Brexit door het Lagerhuis sluist. Zie voor je hoe hij zijn tegenstanders overtuigt. Luid orerend, hard werkend en zwetend, kreunend en steunend… Ben je er al bijna? Of word je niet zo opgewonden van politiek?

Geen nood. Onze lauwe lading positieve energie kan voor meer ingezet worden. Australië bijvoorbeeld. Het kwik raakt daar zelden fatsoenlijke temperaturen aan, maar de afgelopen dagen staat zo’n beetje het hele continent in brand. Als we allemaal goed mikken, kan ons collectieve kwakje misschien ook de bosbranden blussen.

Heel Holland Kwakt

Als je liever binnen de landsgrenzen kwakt, kan dat natuurlijk ook. Ons kikkerlandje kan hier en daar ook wel wat positiviteitssapjes gebruiken. Na wekenlang zaadvoetbal kreeg Mark van Bommel de zak van eredivisieclub PSV. De supporters van de ploeg uit Eindhoven zijn helemaal de l*l. Ernest Faber, een man die met Nathan Rutjes voor de titel ‘Matje van het Seizoen’ strijdt, heeft het nu voor het zeggen. Aan de andere kant: ome Guus (Hiddink) wordt af en toe ingevlogen om zijn kwakkie te doen over de situatie.

Mocht je nu denken: waarom hebben ze Bridget Maasland nog niet genoemd? Toegegeven: Zij heeft haar mondje al vol van André Hazes’ positieve energie.

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.