Oranje Leeuwinnen naar WK-finale!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jackie Groenen Oranje Leeuwinnen finale

Jackie Groenen maakt de beslissende goal in deze bloedstollend spannende halve finale!

Het is ze gelukt! De Oranje Leeuwinnen hebben de finale van het wereldkampioenschap voetbal bereikt! Hangen, wurgen, kunst- en vliegwerk – je kent de hele rits inmiddels. Het spel was weer niet om over naar huis te schrijven, maar op karakter, wilskracht en power hebben onze heldinnen het weer geflikt!

Jackie Groenen beslist

Nederland en tegenstander Zweden gingen lang gelijk op. Op een latbal van Nederland en een knal op de paal van Zweden na waren de kansen niet groot, en bleven beide ploegen vaak steken vóór de zestien. Na 90 minuten stond het nog steeds 0-0, verlengen dus. De verlossende 1-0 kwam van de voet van Jackie Groenen, die voor de verandering gewoon eens aanlegde voor een schot van de tweede lijn. Ze plaatste hem heel beheerst in de verre hoek, en dat in de tweede helft van de verlenging! Hoe deze meid nog vrijgezel is? Wij snappen ’t ook niet!

Groenen is nog single

Je hoort het goed! Jackie Groenen is één van de weinige Oranje Leeuwinnen die nog geen relatie heeft. We willen in dit elftal vol powervrouwen eigenlijk geen lievelingetje aanwijzen, maar stiekem hebben we allemaal het grootste zwak voor Jackie Groenen! Is er iemand die haar ooit zónder die ontwapenende glimlach gezien heeft? We mogen trouwens van geluk spreken dat Jackie voor Oranje speelt. Ze had namelijk net zo goed voor onze zuiderburen kunnen kiezen: Jackie groeide op in België. Haar zus kon tijdens het vorige EK niet kiezen voor welk land ze moest juichen!

‘Geen tijd’, ook niet voor Playboy

Even terugkomend op die relatiestatus. Je zou namelijk toch zeggen dat de mannen voor haar in de rij staan. Dat klopt helemaal! Bijna dagelijks krijgt de 24-jarige speelster van Manchester United huwelijksaanzoeken en andere liefdesverklaringen van haar fans. Ze gaat echter nooit serieus in op deze berichtjes. Ze heeft er naar eigen zeggen ‘geen tijd’ voor, maar op de vraag wat ze nog mist in haar leven was ‘een vriend’ wel één van haar eerste antwoorden. Aangezien Jackie ook nog een universitaire studie volgt snappen we wel dat ze tijd tekort komt.

Ohja, vóór je het vraagt (we kennen ons publiek!): nee, Jackie Groenen staat niet open voor een Playboy-shoot. Jammer maar helaas. Gewone fotoshoots vindt ze wél heel leuk. Check haar topic op het Mokkelforum voor meer foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!