Opvallende ‘juice’ over Yvon Jaspers: ‘Presentatrice misdraagt zich achter schermen bij Boer Zoekt Vrouw’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers lijkt zo’n leuke dame op het scherm, maar achter de schermen gaat het er blijkbaar een stuk onrustiger aan toe bij Boer Zoekt Vrouw…

Ongeïnteresseerde Yvon Jaspers gaat liefst zo snel mogelijk weer weg

Yvon Jaspers is dankzij Boer Zoekt Vrouw hét gezicht geworden van boeren-Nederland. Maar achter de schermen lijkt de presentatrice stiekem helemaal niet zoveel te geven om het lot van de Nederlandse vrijgezelle boer. Sterker nog, als ze klaar is met de opnames, dan wil ze zo snel mogelijk weer weg uit de weilanden. En dat is natuurlijk niet het plaatje wat mensen bij Yvon Jaspers in hun hoofd hebben. Juicechannel onthult hoe de presentatrice echt in elkaar zit met een post op Instagram.

Yvon Jaspers geeft niet zo om de boeren uit Boer Zoekt Vrouw

De blondine is blijkbaar achter de schermen heel erg anders dan op beeld. Als de camera aan gaat, dan zet Yvon Jaspers haar grote lach op en doet ze heel geïnteresseerd in het leventje van de boeren. Op het moment dat de camera uit gaat valt dat masker gelijk af. Dan wil Yvon Jaspers het liefste zo snel mogelijk weg. Het is toch wel bijzonder hoe dat kan. Misschien dat het na al die jaren dan toch tijd is om een andere presentatrice te vinden. Dat vinden ze bij bijvoorbeeld RTL Boulevard ook.

Moet Yvon Jaspers niet eens vervangen worden bij BZV?

Er zijn inmiddels genoeg mensen die zich afvragen of Yvon Jaspers niet gewoon vervangen moet worden. Waar ze die mening nu heel hard verkondigen is bij het programma RTL Boulevard. Daar zijn de presentatoren niet bepaald lovend over Yvon Jaspers. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de situatie met Haico, dan zie je wel meteen waarom, volgens de presenatoren van RTL Boulevard: “Hij heeft in 42 jaar nog geen kusje uitgedeeld en hij heeft nog geen date durven doen en dan doe je wél mee aan zo’n programma met die bandana en dan ga je zó op televisie en dan moet het maar gaan gebeuren.” De presentatoren vinden boer Haico maar dapper. De manier waarop Yvon op hem reageert slaat volgens hen de plank wel echt volledig mis. In het programma benadrukt mediaverslaggever Aran Bade ook: “We lachen erom omdat het zo ongemakkelijk is. Het viel mij gisteren ook weer op dat ze soms heel onvolwassen ook is tegen die mensen. Alsof het kinderen zijn.” Ze hebben geen goed woord over voor de blondine en vragen zich af hoe lang ze nog werk zal hebben bij Boer Zoekt Vrouw. 

Zelfs Caroline van der Plas is Yvon Jaspers zat

Het klinkt misschien een beetje apart, maar zelfs Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging vindt Yvon Jaspers niks. De politica was vroeger groot fan, maar vindt het hele programma nu veel te politiek correct geworden. Ze haalt dan ook even flink uit naar Yvon Jaspers en haar programma Boer Zoekt Vrouw: “Het is allemaal biologisch of akkerbouw”, benadrukt Caroline van der Plas. Er is volgens haar geen gewone boer meer te vinden in het programma en dat vindt ze zonde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!