Opvallend: Sylvana IJsselmuiden geeft voorkeur aan minder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana deelt regelmatig foto’s van zichzelf in mooie outfits, maar ze heeft vaak duidelijk een mening welke haar mooier staat. 

Sylvana IJsselmuiden zit momenteel ziek thuis. Zolang ze haar benen nog heeft zal alles wel goed komen. Alleen tja, ze zit wel een beetje opgesloten. En daardoor kan ze eigenlijk niet zoveel doen. Behalve dan lekker de hele dag op het internet zitten. En wat doe je dan, behalve natuurlijk de Mannenzaken artikelen bekijken? Inderdaad, even naar jezelf en je mooie outfits kijken.

Lees ook: Foto: Ook Sylvana IJsselmuiden heeft flinke kritiek op Formule 1-uitzending Viaplay

Sylvana vergelijkt kleding

Tenminste, dat doe je als je Sylvana bent. Die kon het niet laten om haar kleding van een week geleden, even te vergelijken met die van deze week. Daar zat namelijk nogal wat verschil in. En laat Sylvana nu ook een duidelijke voorkeur tussen haar twee outfits hebben.

Sylvana gaat graag voor minder kleding

Sylvana draagt graag minder kleding. Dat is wel duidelijk na haar laatste foto. Daarin geeft ze duidelijk de voorkeur aan minder kleren. Daarvoor moet het wel een stukje warmer zijn dan het nu is natuurlijk. Met sneeuw op straat en temperaturen van rond het vriespunt ga je ook niet zo makkelijk in een kort rokje lopen. Daarvoor moet het wel iets minder koud zijn.

Vertrekt Sylvana IJsselmuiden bij Dumpert?

De drukte van de stad, daar heeft Sylvana IJsselmuiden het dus helemaal mee gehad. Tijd om weer te verkassen naar het rustige Friesland. Sylvana zal dan wel iets verder moeten reizen met de auto voor haar werk bij Dumpert. Maar dat heeft ze over voor alle reaguurders die thuis in angst zaten te wachten op het bericht dat Sylvana zou stoppen. Dat bericht lijkt er gelukkig niet te komen, want Sylvana reist graag op en neer.

Sylvana zoekt grote, stoere mannen voor verhuizing

Misschien dat een aantal van die reaguurders van Dumpert haar kunnen helpen bij de verhuizing. Daar zoekt Sylvana namelijk nog een aantal stoere en sterke mannen voor die met haar spullen willen sjouwen. En daar heeft Sylvana natuurlijk best wat voor over. Misschien dat de gelukkig verhuizer nog wel een kusje op de wang krijgt van de lieve Friezin.

Weekje rust voor Sylvana en de F1

Pas op 10 April staat er weer een race op de planning in de Formule 1. Dat betekent dat Sylvana even een weekje vrij heeft. Ze hoeft nu namelijk niet over de autosport te praten in haar podcast. Dat zou ook moeilijk gaan als ze ziek in bed ligt. Volgende week is Sylvana weer van de partij.

Sylvana en haar winterse outfits zijn het enige lichtpuntje aan Snowmageddon

De ‘sneeuwstorm’ die over het land raasde, omgedoopt tot snowmageddon door sommige weersmensen, bracht voornamelijk veel kou met zich mee. Maar daardoor kreeg je wel een inkijkje in de winterse kledingkast van Sylvana. Natuurlijk is die een stuk minder spannend dan haar zomerse kledingkeuzes, maar dat mag de pret niet drukken. Je kon namelijk weer genieten van Sylvana in een prachtige outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!