Beau van Erven Dorens noemt zichzelf fitnessmodel op Instagram en dit is waarom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Beau van Erven Dorens heeft het hoog in zijn bol. De 53-jarige presentator vindt zichzelf blijkbaar een hele fitnessmodel. 

Beau van Erven Dorens, presentator van onder andere ‘Beau’, noemt zichzelf een fitnessmodel op Instagram. Hij mag dan wel 53 jaar jong zijn, maar vindt zelf blijkbaar dat hij er nog aardig uitziet! Of zou het juist een beetje zelfspot zijn? Op zijn Instagram staan dan ook wel een paar pareltjes van de presentator. Het is een actieve man die van avontuur houdt. Zo blijft hij aan zijn foto’s te zien erg fit. Hij deelt veel foto’s waar hij aan het windsurfen is. Verder zien we nog andere sportieve activiteiten zoals skiën, hiken en wielrennen. Echte fitness-influencer-foto’s zien we niet op zijn kanaal. Zal het dan toch een beetje zelfspot zijn? Wil jij zijn beste fitnessmodel foto’s zien? Klik dan op deze link.

Beau van Erven Dorens

Beau gaat stoppen met televisie maken

Beau van Erven Dorens heeft eind 2023 aangegeven dat hij gaat stoppen met het maken van televisie. Hij zegt toe te zijn aan een nieuw avontuur. Wat dat precies gaat worden, weet hij zelf ook nog niet. Dat vindt hij juist zo leuk. De spanning en onzekerheid geven hem een fijn gevoel. Zoals we op zijn Instagram hebben gezien, houdt hij wel van een avontuurtje. Hij geeft daarnaast aan niet oud te willen worden op televisie. Beau wil het liefst iets moeilijks gaan doen, iets waar hij van denkt dat hij het eigenlijk helemaal niet kan. Hij is dus op zoek naar een echte uitdaging buiten het televisie leven. Beau zal niet direct stoppen, maar over een paar jaar. Hij wil er zelf geen harde tijdspan bij zetten. Zolang hij zich nog niet oud genoeg vindt en nog plezier heeft wil hij doorgaan.

Meer zien van Beau van Erven Dorens doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Beau van Erven Dorens? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier zie je zijn beste fitnessmodel foto’s. Verder plaatst hij veel leuke vakantiekiekjes en andere mooie foto’s van zijn privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...