Opvallend: Actrice Plien van Bennekom duikt op als ‘vervanger’ van André van Duin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Plien van Bennekom, bekend als actrice en cabaretière, presenteert Heel Holland Bakt Kids. Ze is daarmee de kinderversie van André van Duin, die nog steeds de normale versie presenteert.

Normaal gesproken presenteert Plien van Bennekom geen programma’s

Maar voor de kinderversie van Heel Holland Bakt, maakt de blondine graag een uitzondering. Plien van Bennekom zie je voornamelijk in het theater of in sketch-achtige programma’s. De blonde actrice heeft flink wat gevoel voor humor en gebruikt dat in alles wat ze doet. Maar ze heeft ook een zachte kant, die perfect is voor een programma als dit. Plien zal het ongetwijfeld geweldig doen tussen de bakkende kinderen. En dan zal Plien heus nog ergens een klein grapje maken om te zorgen dat de kinderen zich meer op hun gemak voelen. Dit belooft nu al een leuk programma te worden. Misschien is het nog wel leuker dan de normale versie van Heel Holland Bakt. De eerste foto’s beloven in ieder geval een hoop gezelligheid.

Lees ook: Foto: Estavana Polman laat mannelijke kijker genieten tijdens Beter Laat dan Nooit
Plien van Bennekom laat zich van haar meest enthousiaste kant zien

Natuurlijk moet Plien wel een beetje haar eigen ding doen en niet een kopie worden van André van Duin. Dat zou niet werken. Maar voorlopig lijkt Plien dat prima af te gaan. De knappe blondine weet met haar ongelooflijke enthousiasme de kijker gelijk in de juiste bui te brengen voor het programma. En dat is natuurlijk goed. Als je Plien zo ziet zitten, als kakelverse presentatrice, dan krijg je vanwege de energie waarmee ze praat gelijk zin om het programma te kijken. En dat is natuurlijk wel een beetje de bedoeling. Plien moet de kijker een partij enthousiast maken voor alle gebakjes en cakejes die de kinderen maken.
Plien zorgt ook voor alle meekijkende ouders voor voldoende plezier

Natuurlijk moeten de ouders die meekijken naar het programma ook een beetje kunnen genieten van de show. En Plien van Bennekom zorgt daar als geen ander voor. Met haar heerlijke grapjes en prachtige looks weet Plien ook de ouders van alle kijkende kinderen nog een mooie tijd te bezorgen. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Want anders zouden die zich zomaar gaan vervelen. En dat is ook niet helemaal de bedoeling. Plien maakt Heel Holland Bakt Kids leuk voor het hele gezin.

Weer een hoop bijzondere creaties komen voorbij

Ook dit seizoen zullen de kinderen, onder leiding van Plien, weer de meest gekke en leuke gebakjes produceren. Dat is natuurlijk best wel leuk om je avond mee te vullen. Het programma kijkt altijd heerlijk makkelijk weg namelijk en bezorgt toch veel plezier. En terwijl de kinderen genieten van alle gebakjes, kan jij stiekem genieten van de nog altijd prachtige Plien van Bennekom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!