Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is regelmatig in het nieuws met gedurfde uitspraken. De blonde presentatrice ontvangt hierop regelmatig kritiek. Deze keer bijt Bridget van zich af.

Het ‘koude’ imago van Maasland

De presentatrice kwam onlangs terecht in een mediastorm. Bridget zit al 26 jaar in het vak en heeft altijd een moeilijke relatie gehad met de media. Al jaren staat Maasland bekend als het ijskonijn van de Nederlandse televisie. “Er werden alleen maar aannames over mij gemaakt, alsof ze erbij waren. Zo werden er steeds grenzen overschreden. Niet alleen door bladen, maar ook door collega’s.”, aldus Bridget. Maasland is er klaar mee en slaat van zich af. “Ik weet dat het geven en nemen is en dat het niet altijd leuk is, maar ik heb besloten: ik ga jullie niks meer geven.”

Lees ook Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Bridget and ‘Friends’: Chickchat

Onlangs is Bridget gestart met een heuse Podcast, met tv-collega’s en vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella bespreekt ze wekelijks (on)belangrijke thema’s in hun leven. Ook hier weet de presentatrice zichzelf weer opmerkelijk in het nieuws te brengen met uitspraken als, ‘Ik wilde Monique heten.’ en Heb niet zoveel moeite met scharrels voor één nacht’. Taboes zijn er niet. “Zo’n stukje over de naam Monique, ja dat zouden we eruit kunnen knippen, maar ik vind het ook wel weer zelfspot om het erin te laten”, zegt Maasland. “Nu bepaal ik mijn eigen verhaal, dit is van mij”. Bridget and ‘Friends’: Chickchat is te beluisteren op onder meer Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.