Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is regelmatig in het nieuws met gedurfde uitspraken. De blonde presentatrice ontvangt hierop regelmatig kritiek. Deze keer bijt Bridget van zich af.

Het ‘koude’ imago van Maasland

De presentatrice kwam onlangs terecht in een mediastorm. Bridget zit al 26 jaar in het vak en heeft altijd een moeilijke relatie gehad met de media. Al jaren staat Maasland bekend als het ijskonijn van de Nederlandse televisie. “Er werden alleen maar aannames over mij gemaakt, alsof ze erbij waren. Zo werden er steeds grenzen overschreden. Niet alleen door bladen, maar ook door collega’s.”, aldus Bridget. Maasland is er klaar mee en slaat van zich af. “Ik weet dat het geven en nemen is en dat het niet altijd leuk is, maar ik heb besloten: ik ga jullie niks meer geven.”

Lees ook Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Bridget and ‘Friends’: Chickchat

Onlangs is Bridget gestart met een heuse Podcast, met tv-collega’s en vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella bespreekt ze wekelijks (on)belangrijke thema’s in hun leven. Ook hier weet de presentatrice zichzelf weer opmerkelijk in het nieuws te brengen met uitspraken als, ‘Ik wilde Monique heten.’ en Heb niet zoveel moeite met scharrels voor één nacht’. Taboes zijn er niet. “Zo’n stukje over de naam Monique, ja dat zouden we eruit kunnen knippen, maar ik vind het ook wel weer zelfspot om het erin te laten”, zegt Maasland. “Nu bepaal ik mijn eigen verhaal, dit is van mij”. Bridget and ‘Friends’: Chickchat is te beluisteren op onder meer Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.